Nanna og Emily klarer cuttet i Skotland | Golf.dk
Emily Pedersen får penge med hjem fra Skotland, når turneringen slutter søndag.

Foto: Getty Images

Nanna og Emily klarer cuttet i Skotland

09/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

For første gang i 13 måneder har Emily Pedersen klaret et cut på LPGA Touren. Den 23-årige dansker, som spillede med på det seneste Solheim Cup-hold, har haft problemer med at få spillet til at hænge sammen lige siden, men fredag viste et af dansk golfs største talenter gode takter ved Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open.

Pedersen var uden for cutgrænsen efter første runde, men tre birdies på stribe på for-ni bragte hende ind i varmen, og selvom der fulgte to bogeys på bagni, klarede hun sig videre til weekenden med en runde i -1, en samlet score i par og en delt 60. plads.

Tre danskere var til start på The Renaissance Club, og Pedersen er ikke den eneste, som er videre til finalerunderne. Mens Niccole Broch Larsen med en sen bogey missede cuttet i par med et enkelt slag, er Nanna Koerstz Madsen fremme på 32. pladsen i -3.

Det er småt med europæere i toppen af stillingen. Da det er sidste turnering i kvalifikationen til Solheim Cup, betyder det, at Nanna Koerstz Madsen med en stor weekend har en chance for at imponere kaptajn Catriona Matthew – det til trods for, at hun har været langt fra sit bedste på det seneste.

Efter en runde i 70 slag fredag er Koerstz Madsen fire slag fra top-10, mens der er hele 11 slag op til Mi Jung Hur på førstepladsen.

Sydkoreaneren spillede en sublim 62'er fredag, hvilket bragte hende til -14 samlet. Det giver et forspring på to slag ned til Moriya Jutanugarn, mens Anne Van Dam og Jeonghun Lee deler tredjepladsen i -10.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer