Nanna mistede pusten i Frankrig | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen var snublende tæt på sin anden LET-sejr.

Foto: Getty Images

Nanna mistede pusten i Frankrig

09/09 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

En finalerunde i +1 var ikke nok for Nanna Koerstz Madsen til at forsvare førstepladsen ved Lacoste ladies Open de France. Efter en svær sæson i USA var danskeren noget overraskende et slag i front efter 54 huller på Golf de Medoc, da hun vendte hjem til Ladies European Tour.

Caroline Hedwall leverede et festfyrværkeri under finalerunden med ni birdies og ni pars. Det gav en 62'er og en samlet score i -12.

Den score nåede Koerstz Madsen selv med tre birdies og en bogey i løbet af de første 14 huller, men på opløbsstrækningen snublede den 23-årige dansker. 

I 2017 vandt Koerstz Madsen tre gange på Symetra Tour. I 2016 slog hun til på LET i Tjekkiet, men selvom hun har gode erfaringer med at snøre sækken, skulle det ikke være denne gang. Tre bogeys i løbet af de sidste fire huller sendte hende ned til en delt tredjeplads i -9.

Fra klubhuset kunne 29-årige Hedwall følge konkurrenternes titeldrømme blive knust, og i sidste ende rakte hendes superrunde til en sejr på to slag. Hun vandt foran Stacy Lee Bregman fra Sydafrika, mens Koerstz Madsen delte tredjepladsen med Luna Sobron, Sarah Kemp og Lynn Carlsson.

Det er Hedwalls sjette sejr på LET, og den kommer præcis seks år efter den seneste.

Trods problemer tidligt på ugen fik Nicole Broch Larsen også et fint resultat med fra Frankrig. Hillerød-spilleren startede turneringen med lånte kontaktlinser og lejeudstyr, da hendes bagage ikke nåede frem i tide. 

Det til trods blev det til runder i 70,71,68 og 73 for en samlet score i -2 og en delt 25. plads.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer