Nanna klar til duel om historisk sejr | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen og Minjee Lee takker hinanden efter en tredje runde, hvor de to lavede 13 birdies tilsammen og skabte et hul til forfølgerne.

Nanna klar til duel om historisk sejr

28/04 - 2019 | Henrik Søe

Nanna Koerstz Madsen ligner en, der har tænkt sig at holde dampen oppe hele vejen til målstregen. Danskeren viste ingen tegn på nerver i tredje runde af Hugel-Air Premia LA Open og diskede op med endnu en fornem runde, der gør en historisk dansk triumf på LPGA Touren til en særdeles realistisk mulighed. 

Madsen var i førerbold med australske Minjee Lee, der inden lørdagens 18 huller var et enkelt slag foran danskeren. Efter to 67’ere (-4) i lørdagens runde er der status quo i toppen, og de to skal igen ud i den sidste bold søndag aften dansk tid. Lee i -11 og Madsen i -10.

Og rent faktisk fik Lee og Madsen slået et så stort hul til forfølgerne, at det med optimistiske briller kan ligne en ren dansk-australsk duel om sejren. På tredjepladsen finder man verdensstjernen Inbee Park, der går ud til finalerunden med en samlet score i -7.

Nanna Koerstz Madsen fik en flyvende start på tredje runde med to birdies i træk, men løb midtvejs på runden ind i et par bogeys også. Og så kom slutspurten ellers fra 15. til 17. hul med birdie, birdie, birdie, der sendte hende tilbage lige i hælene på Minjee Lee.

Danskeren fortalte efter runden, at hun sammen med sin mentaltræner har udviklet et lille trick til at tøjle de episoder, hvor temperamentet er i fare for at løbe af med hende.

- Hvis jeg bliver for nervøs eller sur, tager jeg en citron og bider i den. Det fjerner ligesom alle de følelser, du har. Det eneste, du kan tænke på er citronen, og det er rigtig ulækkert og ikke særlig rart, fortalte Nanna Koerstz Madsen til LPGA.com.

Der var dog heldigvis langt mere af det søde end det sure for Nanna Koerstz Madsen i lørdagens runde, og citronen skulle kun i brug en enkelt gang, da hun treputtede på 11. hul.

Madsens hidtil bedste placering på LPGA Touren er en andenplads i Australien i 2017, mens højdepunktet på amerikansk jord har været en 15. plads. Med seks slag ned til 10. pladsen har hun særdeles gode chancer for at forbedre det i Los Angeles, og kan hun holde fast i spillet fra de første tre runder, er der bestemt også muligheder for at blive den første danske vinder på LPGA Touren nogensinde.

- Jeg skal bare ud og fokusere på mit eget spil. Hvis det er nok, så er det godt, men jeg er glad uanset, hvad der kommer til at ske. Jeg er allerede glad for, hvordan jeg har tacklet det hele følelsesmæssigt denne uge. Så jeg skal bare ud og nyde det i morgen, siger Nanna Koerstz Madsen.

Nanna Koerstz Madsen indleder sin finalerunde kl 22.50 dansk tid.  

Link til stillingen

 

User Comments:

  • Reklamer

    28/04 - 2019 | Leif Sørensen

    Sidder lige og ser genudsendelsen fra i nat, og følger Nannas gode spil. Men det der slår mig er dog alle de reklamer som Minjee Lee går med, er det da virkelig lovligt, og ja det er det sikkert, ellers havde hun jo ikke gjort det. Det pynter ikke ligefrem med så mange. Hun har 2 på ryggen, 2 på brystet, 2 på skulderne, 1 på kraven, 1 på de lange ærmer under poloen, 3 på huen. Dette giver ialt 11 reklamer, og ja hun er Koreaner og spiller for Australien, så det er sikkert et stort marked. I samme bold går Nanna, og hun har som jeg ser det kun 1 reklame, og ikke engang særlig stor. Ecco er på Minee Lee. Burde Ecco ikke også være på Nanna. ????

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer