Nanna har revanche til gode i årets første major | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen er nummer 204 på verdensranglisten denne uge.

Foto: Getty Images

Nanna har revanche til gode i årets første major

03/04 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Årets første major står for døren, og der er dansk deltagelse i kampen om førstepræmien på 450.000 dollars. Nanna Koerstz Madsen er til start på Dinah Shore Course, og der skal hun forsøge at vende en kedelig tendens i golfens største dameturneringer.

ANA Inspiration bliver Koerstz Madsens niende start i en major. Hun har deltaget i alle fem, men kun i Women's British Open har hun fået penge med hjem. Det gjorde hun med en 21. plads i 20015 og en 37. plads i 2016. 

Siden er der gået mere end to et halvt år, og i den tid læser den 24-åriges rekord 0 ud af 6.

Sidste år debutterede hun i ANA Inspiration med en 80'er under første runde. Hun forbedrede sig med syv slag fredag, men en total i +9 var fem slag for mange til at klare cuttet.

Hun ankommer til årets udgave i Rancho Mirage med et misset cut fra sidste uge i Kia Classic, men overordnet set har formen været god i 2019.

På LPGA er det blevet til placeringer som nummer 27, 38 og 26 og derudover har hun hentet to top-10 placeringer på LET.

Koerstz Madsen er nummer 67 på LPGA Tourens pengeliste, men med tre millioner dollars i præmiepuljen har Smørum-spilleren gode chancer for at forbedre sin placering.

Hun har fået starttid torsdag klokken 17.59 dansk tid. Hun er sat i bold med spanske Beatriz Recari, som har tre sejre i karrieren på LPGA Touren.

Link til stillingen   

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer