Nanna flyvende ud af startblokken | Golf.dk

Nanna flyvende ud af startblokken

26/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Nicole Broch Larsen hentede en andenplads for en måned siden på LPGA i Canada, og måske er der et nyt topresultat på vej denne uge. Første runde af Indy Women in Tech Championship spillede Broch Larsen i 68 slag, og det giver en delt 13. plads.

Trods en yderst stabil sæson har Nanna Koerstz Madsen endnu ikke nået samme højder som sin landsmand, men tidligt torsdag havde hun noget helt specielt i gærde, og måske er det Smørum-spillerens tur denne uge til at kæmpe med om titlen. 

Den 24-årige dansker var flyvende på Brickyard Crossing Golf Club. Selv med to bogeys på scorekortet kom Koerstz Madsen rundt i -7. Ni birdies blev det til, og ved dagens afslutning rakte runden i 65 slag til en delt andenplads med Bronte Law og Sakura Yokomine. Mi Jung Hur producerede også ni birdies, men sydkoreaneren holdt sit scorekort rent og har skabt et forspring på to slag med sin 63'er.

På Ladies European Tour er Emily Pedersen i aktion ved Estrella Damm Mediterranean Ladies Open syd for Barcelona. Pedersen sluttede sidste uges turnering i Frankrig med søndagens laveste score. På Golf Club de Terramar var spillet ikke i samme klasse, men ikke desto mindre fik hun et fornuftigt udgangspunkt.

Pedersen lagde sig på 35. pladsen i +2. Hun producerede en eagle på dagens tredjesidste hul, blot for at lave doublebogey på sit 18. hul. Trods den skuffende afslutning er hun inden for cutgrænsen og kun fem slag fra toppen af stillingen.

Stillingen i USA
Stillingen i Spanien 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer