Nanna Færdig i New Jersey | Golf.dk
Sei Young Kim lavede syv birdies i løbet af sine 10 sidste huller, inden spillet blev stoppet.

Foto: Getty Images

Nanna Færdig i New Jersey

10/06 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Der ventede hårdt arbejde på anden runde af Shoprite LPGA Classic, hvis Nanna Koerstz Madsen skulle have del i pengene. Den eneste danske deltager åbnede turneringen på Stockton Seview Golf Club, Bay Course med en 74'er, og derfra var der langt til cutgrænsen i -1.

For langt skulle det vise sig. Koerstz Madsen lavede tre bogeys og to birdies på lørdagens runde, og samlet sluttede hun +4, fem slag fra cuttet. 

Den 23-årige fra Smørum spiller sin første fulde sæson på LPGA Tour, og indtil videre er hun nummer 113 for året. Der bliver rig mulighed for at kravle op ad diverse lister i den kommende tid, for Shoprite var blot den første af fem turneringer i træk, Koerstz Madsen spiller med i.

Anna Nordqvist var har vundet turneringen to gange tidligere, og den 30-årige svensker tog et stort skridt mod et hattrick med en åbningsrunde i 66 slag. Den gav hende førstepladsen, men sidste års vinder af Evian Championship havde en ukarakteristisk dårlig lørdag i New Jersey. 

73 gange skulle Nordqvist slå til bolden, og dermed dumpede hun helt ned til nummer 34 i -3.

Derfra er der syv slag til toppen. Franske Celine Herbin lå side om side med Nordqvist efter 18 huller, og hun brugte 66 slag for anden dag i træk. Det krævede dog en pause på tre timer, før hun kunne spille hul 18, da der var lyn og torden i området. Hun blev indhentet af Sei Young Kim, som lavede ni birdies og var otte under par efter 15 huller, da spillet blev stoppet.

De har to slags forspring ned til fire spillere på tredjepladsen. 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer