Nørgaard Møller frem som nummer to på Nordic League | Golf.dk
Niklas Nørgaard Møller er bedste dansker i Sydafrika.

Foto: Henrik Schou

Nørgaard Møller frem som nummer to på Nordic League

09/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Topresultaterne bliver ved med at vælte ind, og Niklas Nørgaard Møllers forfremmelse til challengetouren er blot få uger fra at være garanteret, hvis han fortsætter sin imponerende form.

Intet tyder på, at Kokkedal-spilleren vil sænke tempoet. Landeryd Masters, som sluttede fredag eftermiddag, var hans sjette top-5 placering denne sæson på Nordic League og tredje turnering i træk, han sluttede blandt de seks bedste. 

Nørgaard Møller gik ind til de afgørende 18 huller med del i førstepladsen, men efter en tæt finale måtte han se sig slået med et enkelt slag. Den langtslående dansker sluttede af med fem pars i træk for en runde i 70 slag og en samlet score i -14, og den total formåede Gabriel Axell, Victor Theandersson og Linus Lilliedahl alle at slå.

Det blev Theandersson, som løb med sejren i det rent svenske omspil.

Nørgaard Møller sluttede på en delt fjerdeplads, og det gav 2.063 point til Nordic League, så han nu er oppe på 27.624. Denne uge valgte han at spille på third level frem for en plads på challengetouren, og den beslutning blev belønnet med en en vunden plads på Nordic League Ranking. Nørgaard Møller startede turneringen som nummer tre og er nu fremme på andenpladsen.

Amatøren Victor Sidal Svendsen gjorde også en flot figur i det svenske. Med runder i 68, 69 og 69 sluttede han på en fornem 13. plads, kun fem slag fra vinderscoren. 

Andreas Lunding og Nicolai Kristensen brugte begge 73 slag fredag og sluttede henholdsvis som nummer 33 i -4 og 36 i -3.

Keen Bernberg blev nummer 54 i +2.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer