Nørgaard Møller deler førstepladsen inden finaledagen | Golf.dk
Niklas Nørgaard Møller kæmper med om sejren i Sverige.

Foto: Henrik Schou

Nørgaard Møller deler førstepladsen inden finaledagen

08/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Det er en vant situation, Niklas Nørgaard Møller befinder sig i – i kamp om sejren. Fire gange i 2019 er han blevet nummer to på Nordic League, og derudover er det også blevet til en tredjeplads.

Resultaterne har bragt ham frem til tredjepladsen på pengelisten og på kurs mod challengetouren på fuld tid. En titel er det endnu ikke blevet til, men måske venter den lige om hjørnet.

Nørgaard Møller har gået runder i 65 og 67 slag ved Landeryd Masters, og det har bragt ham frem på en delt førsteplads med svenske Gabriel Axell. I -12 har de et slag ned til Hannes Rönneblad på tredjepladsen.

Forsinkelser betyder, at anden runde ikke nåede at blive spillet færdig, men med et cut, der ser ud til at falde i -3, har flere danskere mulighed for at klare sig med til finalerunden.

Amatøren Victor Sidal Svendsen er samlet otte under par efter 15 huller af anden runde, og det rækker til en delt ottendeplads.

Andreas Lunding og Nicolai Kristensen er færdigspillet i henholdsvis -5 og -4, og dermed kommer de til at få del i pengene. Der venter Keen Bernberg seks spændende huller fredag morgen, for efter to tredjedele af sin runde er han -4 samlet med et slag at give af ned til cutgrænsen.

Resten af de 19 danske deltagere har udspillet deres rolle i turneringen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer