Nørgaard Møller alene i spidsen i Himmerland | Golf.dk
Niklas Nørgaard Møller er på ottendepladsen ved Tour Final.

Nørgaard Møller alene i spidsen i Himmerland

05/10 - 2019 | ECCO Tour

Niklas Nørgaard Møller har bragt sig alene i spidsen inden søndagens finalerunde ved Race to Himmerland presented by FREJA. Dermed kan han krone en fantastisk sæson med sejr i ECCO Tourens store finale.

Hele fem gange er Niklas Nørgaard Møller blevet nummer to i denne sæson, og oprykning til Challenge Touren burde nu være en formalitet. Det eneste der har manglet i år er en sejr, og nu har han nok engang givet sig selv det bedst tænkelige udgangspunkt. Denne gang i ECCO Tourens flagskibsturnering.

I samlet 13 under par tager Kokkedalprofilen en føring på to slag med sig til finalerunden. Nærmeste forfølger er norske Jarand Ekeland Arnøy i 11 under par, mens der er yderligere to slag ned til spillerne på tredjepladsen.  

Her ligger Keen Bernberg i ni under par trods en ærgerlig afslutning, mens Victor Østerby i otte under par indtager en delt femteplads. Så selvom Niklas Nørgaard Møller tidligere i år har snuset til sejren, så ser det ekstra godt ud denne gang.

Nicolai Kristensen spillede lørdag en flot runde ved Race to Himmerland presented by FREJA, hvor han blot skulle bruge 65 slag på de 18 huller. Dermed er “Knist” nu samlet syv under par, og på en delt niendeplads har han både sejr og topresultat inden for rækkevidde.

Dagens fine runde kan vise sig meget afgørende i kampen om oprykning til Challenge Touren. 

Det ligner nemlig en direkte duel mellem Nicolai Kristensen og islandske Haraldur Magnus om årets femte og sidste Challenge Tour kort, og mens islændingen var flyvende fredag, så spillede Nicolai Kristensen sig lørdag ind i kampen igen.

På GolfBox Nordic Golf League Ranking er Nicolai Kristensen 3.200 euro efter den formstærke Haraldur Magnus, og så længe denne også er med fremme, så kræves der nok en sejr eller en andenplads til Kristensen, hvis han skal overhale islændingen i denne uge.

Link til stillingen i Race to Himmerland

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer