Næste stop: PGA Tour | Golf.dk
Sebastian Cappelen er sikker på at blive medlem af PGA Touren, men først natten til tirsdag ved han, hvor han bliver rangeret blandt oprykkerne fra Korn Ferry Tour.

Foto: Getty Images

Næste stop: PGA Tour

01/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Resultatmæssigt blev Korn Ferry Tour Finals en skuffelse for Sebastian Cappelen. Tre turneringer og tre missede cuts blev det til, men det ændrer ikke på, at han i næste sæson er medlem af PGA Touren.

Det lå allerede fast efter en sejr og en andenplads tilbage i juni, men der er arbejde at gøre på træningsbanen de kommende 10 dage, inden han debuterer som medlem på verdens stærkeste tour. Siden midten af juni har den 29-årige fynbo ikke klaret et cut.

Lørdag skulle Cappelen forsøge at bygge videre på en flot start i 70 slag ved Korn Ferry Tour Championship, Men Victoria National Golf Club var ikke nær så blid ved danskeren under anden runde.  

Der sneg sig både en doublebogey og en triplebogey ind, og scoren løb op i 76 slag. Det bragte Cappelens total til +2, og det var to slag for mange til at klare cuttet.

Mens Cappelen opnår forfremmelse til PGA Tour, uanset at det blev til skuffelse denne uge i Indiana, så afhænger fremtiden for størstedelen af de tilbageværende deltagere af præstationerne søndag og mandag.

Det gælder blandt andre Tom Lewis. Englænderen, som vandt på europatouren i 2011, og siden har været op og ned mellem challenge- og europatouren, har løftet sit spil til nye højder siden sommeren 2018. Han nåede helt frem til 55. pladsen på verdensranglisten tidligere i år, og i juli sluttede englænderen på 11. pladsen ved The Open.

Nu er han på vej mod karrierens første PGA Tour-kort, for selvom han ikke har deltaget i de to første finaleturneringer, er han med i Korn Ferry Tour Championship. Efter runder i 68 og 66 slag ligger han på en delt andenplads i -10, og som stillingen er halvvejs gennem turneringen, ligger Lewis til at rykke frem til syvendepladsen blandt de 25, som får PGA Tour-kort fra finaleserien.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk