Morten Ørum Madsen er bedste dansker på PGA Catalunya | Golf.dk
Morten Ørum Madsen skød en 66'er i første runde.

Foto: Matthew Lewis/Getty Images

Morten Ørum Madsen er bedste dansker på PGA Catalunya

17/02 - 2019 | Kasper Ørkild

Morten Ørum Madsen fik en god start på PGA Catalunya Resort Championship, da han søndag noterede sig en 66er. I fire under par er “MØM” nummer seks efter førstedagen.

Norske Torbjørn Johansen og finske Juuso Kahlos fører i syv under par efter flotte runder i blot 63 slag. På tredjepladsen i fem under par ligger bl.a. franske Mathieu Fenasse, der igen dominerer på PGA Catalunya. 

Morten Ørum Madsen har de seneste sæsoner kæmpet med spillet, men søndag eftermiddag var der glimt af den gode gamle MØM, der i 2013 vandt på Europa Touren. 

– Jeg spillede udmærket i dag. Ikke fantastisk. Jeg slipper af sted med et skidt drive på 18. hul, men ellers var jeg stabilt spillende hele vejen rundt på trods af en del vind mod slutningen, forklarede Morten Ørum Madsen efter runden. 

– På Tour Course har man en del korte jern ind til greens, og dem slog jeg udmærket i dag. Jeg gav mig selv en masse chancer inden for fem meter og var okay skarp på green, fortsatte en tilfreds MØM, der godt ved, hvad der skal forbedres til de kommende to dage på Stadium Course.

– Jeg skal lidt bedre fra tee de næste par dage. Så tror jeg, det kommer til at blive rigtigt godt. Jeg glæder mig allerede, slutter en positiv Morten Ørum Madsen inden turen går mod driving rangen.

Jeppe Huldahl og den fynske duo Peter Launer Bæk og Frederik Andersen er på niendepladsen en del af en større gruppe i tre under par, mens Nicolai Kristensen og Martin Leth Simonsen ligger nummer 14 i to under par. 

Rasmus Højgaard trodsede en mellemørebetændelse og gik under par på førstedagen af PGA Catalunya Resort Championship

Tvillingerne Højgaard sluttede begge i et slag under par efter førstedagen. Det rækker til en 18. plads for de talentfulde teenagere. Rasmus Højgaard løber sågar rundt med en mellemørebetændelse, så at blande sig i toppen igen vidner om høj moral.

Store navne som Pep Angles, Marcel Schneider, Mark Haastrup og Lasse Jensen måtte alle notere scores over par på første runde af PGA Catalunya Resort Championship og har et stort stykke arbejde foran sig. 

Se stillingen ved PGA Catalunya Resort Championship her. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer