Mor til to tog til Golfens Dag og blev genforelsket i sporten | Golf.dk
Fie Johannesen i aktion på træningsbanen.

Foto: Privat

Mor til to tog til Golfens Dag og blev genforelsket i sporten

19/04 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Gammel kærlighed ruster ikke.

Den opdagelse gjorde Fie Johannesen, da hun for et år siden var med til Golfens Dag i Nexø Golfklub.

- Jeg blev fuldstændig bidt af det igen, da jeg fandt ud af, at jeg stadig kunne ramme bolden. Det er noget med følelsen, når man rammer bolden rigtigt. Det er naturen og så er det, at man skal koncentrere sig. Hvis du ikke koncentrerer dig, så kommer det ikke til at gå godt, siger hun.

Den 39-årige bornholmer begyndte med golf som 20-årig men stoppede, da hun nogle år senere blev gravid og senere flyttede til København. Hun bor nu atter på Bornholm.

Hendes to drenge er nu syv og ti år. Og netop børnenes tilstedeværelse havde egentlig fået hende til at skubbe golf i baggrunden. Lige indtil hun på Golfens Dag i april 2017 fandt ud af, at hun måtte finde tid til sporten igen.

- Min mand og jeg får det til at passe. Han går til jagt, og det tager også lang tid. Så må vi skiftes til at realisere os selv, og børnene dør altså ikke af, at man spiller golf, siger hun.

Sidste sommer havde hun sine drenge med ud i klubben nogle gange, og da havde mor og børn fælles glæde af at spille par 3-banen.

 

På billedet er det dengang 6-årige Felix, der var med på banen sidste år.

Fie Johannesen tilstræber at komme ud i Nexø Golfklub to gange om ugen. Til torsdagstræning og så til en 18-hullers runde enten lørdag eller søndag.

Et år efter sit comeback til golfen er hun i handicap 23,9 og uden intentioner om at slippe spillet igen lige med det samme.

Husk, at der nu på søndag er Golfens Dag i 160 klubber over hele Danmark.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer