Molinari fik perfekt start på forsvaret | Golf.dk
Halvdelen af Francesco Molinaris fire titler på europatouren er vundet hjemme i Italien.

Foto: Getty Images

Molinari fik perfekt start på forsvaret

12/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

I 2016 vandt Francesco Molinari sit nationale mesterskab for anden gang. Han nyder tydeligvis at være hjemme, for efter 18 huller af årets udgave af Italian Open er han tilbage i front.

Denne gang må han dele førstepladsen med fem andre spillere, som alle matchede Molinaris 64'er. Kiradech Aphibarnrat, Alexander Björk, Jamie Donaldson, Eddie Pepperell og Matt Wallace nåede alle til -7, men ingen af dem kunne matche italienerens antal af birdies. Ni stykker lavede han, men Golf Club Milano tog også et par slag tilbage.

- Det var selvfølgelig en ny god dag. Jeg startede stort set, hvor jeg slap sidste år, så det var stort, sagde Molinari til europatouren.

Især for Wallace og Donaldson var det vigtigt med en god start, for der resterer kun to turneringer af den regulære sæson, og begge roder rundt et godt stykke fra top-100 på Race to Dubai,som generhverver spilleretten til næste års europatour.

Nogle af feltets største navne fik også en fin start på den femte turnering i Rolex Series med syv millioner dollars på spil. Sergio Garcia og Alex Norén er blandt spillerne på niendepladsen i -5. Et slag længere tilbage ligger feltets højest rangerede spiller, Jon Rahm, som gik i bold med Garcia. Tredjemanden var Tommy Fleetwood, den førende spiller på Race to Dubai, men han skuffede med en runde i par på en dag, hvor 92 spillere var i røde tal.

Danskerne gjorde heller ikke meget væsen af sig, selvom de er mødt talstærkt op. Thorbjørn Olesen er bedst placeret lige inden for cutgrænsen i -2. Lucas Bjerregaard og Anders Hansen deler 67. pladsen i -1. Lasse Jensen og Thomas Bjørn får brug for lave runder fredag, hvis de skal med til weekenden efter runder i henholdsvis +1 og +2.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer