Middelmådighed er Mickelsons opskrift på sejr | Golf.dk
Denne uge har Phil Mickelson gennemsnitligt drivet bolden 315 yards og ramt mere end halvdelen af alle fairways. Det er grunden til, han er med fremme.

Foto: Getty Images

Middelmådighed er Mickelsons opskrift på sejr

04/02 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Rickie Fowler rystede på hånden fra starten på tredje runde af Waste Management Phoenix Open, men med birdies på TPC Scottsdales tre sidste huller tilbageerobrede han førstepladsen. Den populære amerikaner brugte 67 slag og er samlet 14 slag under par.

Der er lagt op til en hæsblæsende finale, for bare et slag efter følger Bryson DeChambeau, Chez Reavie og verdens nummer to, Jon Rahm.

Tre slag er alt, der er mellem de 13 første navne på leaderboardet, og flokken tæller blandt andre Daniel Berger, Xander Schauffele og Phil Mickelson på femtepladsen i -12. Mickelson har ikke vundet en golfturnering siden triumfen i The Open 2013, og denne uge var han i fare for at falde ud af verdens top-50 for første gang i langt over to årtier.

Sådan kommer det ikke til at gå, og det kan tilskrives middelmådighed. Gennem karrieren har driveren været Mickelsons achilleshæl, men den 47-årige har været godt tilfreds med mængden af fairways ramt denne uge.

- Jeg har arbejdet hårdt i vinterpausen. Jeg bliver aldrig fremragende til at drive, men hvis jeg kan være middelmådig, er det fantastisk. Og denne uge har jeg nok drivet gennemsnitligt efter PGA Tour standarder, hvilket er langt over normalen for mig, og det har givet mig mulighed for at lave en masse birdies og få en masse simple pars, sagde Mickelson efter runden ifølge ASAP Sports.

Birdies på de to sidste huller resulterede i en bogeyfri 66'er. Med den blev chancerne for karrierens 43. titel på PGA Touren øget markant, især taget i betragting hvem han jagter. Fowlers enorme talent er ikke til at bestride, men han har ikke de bedste erfaringer med at vinde fra spids. Fem gange er den 29-årige gået ind til den afgørende runde på førstepladsen, og kun én endte med sejr. Holder han den store og skræmmende stærke horde bag sig søndag, vil det være karrierens femte officielle sejr i USA.

Turneringen kan ses på C More Golf.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer