Mickelson siger undskyld for bevidst regelbrud | Golf.dk
Phil Mickelson har haft frustrerende oplevelser på Shinnecock Hills' greens såvel ved US Open i 2004 som i år.

Foto: Getty Images

Mickelson siger undskyld for bevidst regelbrud

21/06 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Seere og tilskuere troede dårligt deres egne øjne, da Phil Mickelson satte i spurt lørdag på Shinnecock Hills' 13. green. Mickelson indhentede sin bold, der var på vej ud af green og puttede den tilbage mod hullet.

- Jeg ved godt, jeg skulle have gjort det tidligere, men det har taget mig nogle dage at falde til jorden igen. Min vrede og frustration tog over i sidste weekend. Jeg er pinligt berørt og skuffet over mine handlinger. Det var klart ikke mit bedste øjeblik, og jeg beklager, skriver Phil Mickelson nu i en besked til udvalgte amerikanske golfjournalister.

Det rapporterer flere medier.

Han fik i situationen to straffeslag, og måtte signere for en 10'er på hullet. En del fans og andre spillere mener, at han burde have været diskvalificeret.

Mickelson selv sagde efter runden, at han gjorde det bevidst, fordi han mente, det var strategisk bedre end at lade bolden trille langt ud af den lynhurtige green.

Nu har han altså ændret sin forklaring, efter at hans handlinger har været det mest omdiskuterede emne i golfen siden i lørdags.

48-årige Mickelson har haft en glorværdig karriere. Han mangler blot en sejr i netop US Open for at blive den kun sjette spiller nogensinde, der vinder alle sportens fire majors.

Phil Mickelsons kone Amy udtalte allerede for et par dage siden, at han tilbød at trække sig fra turneringen efter lørdagens misére. 

Det mente USGA ikke var nødvendigt.

Til gengæld mener Phil altså nu, at det er nødvendigt at sige undskyld og indrømme, at han tabte hovedet.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer