Mickelson melder pas til US Open | Golf.dk
For første gang siden 1993 vil Phil Mickelson ikke være med i feltet ved US Open.

Foto: Getty Images

Mickelson melder pas til US Open

04/06 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Daniel Summerhays spillede sig på førstepladsen i The Memorial med en runde i 68 slag, som giver en total i -13 og tre slags forspring ned til Matt Kuchar. Spillere som Bubba Watson, Justin Thomas og Rickie Fowler er også med i kampen om sejren, mens Søren Kjeldsen efter en 71'er er nummer 47 i par.

Lørdagens største nyhed fra Muirfield Village omhandlede hverken spillerne i toppen eller det danske islæt, den kom fra Phil Mickelson. Den 46-årige amerikaner er nummer 19 i -4, men det er ikke denne uges spil, der trak overskrifter.

Det kom frem, at amerikaneren ikke har tænkt sig at spille US Open om mindre end to uger på Erin Hills. Turneringen - den eneste major Mickelson ikke har vundet – falder sammen med hans ældste datters high school dimission, og det er vigtigere end nogen golfturnering for familiemanden Mickelson.

- Det er den turnering, jeg allerhelst vil vinde. Men det her er et at de øjeblikke, når man kigger tilbage på livet, jeg ikke vil være gået glip af. Jeg kommer til at være meget glad for, at jeg var tilstede, sagde han ifølge Golf Channel efter sin tredje runde i par 72.

Mickelson fylder 47 år under US Open, og chancerne for at fuldende The Career Grand Slam bliver hastigt reducerede år for år. Seks gange er han sluttet på andenpladsen i sit nationale mesterskab.

Link til stillingen i The Memorial  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer