Michelle Wie lukker ned | Golf.dk
I håbet om at puste nyt liv i karrieren har Michelle Wie sagt stop for 2019.

Foto: Getty Images

Michelle Wie lukker ned

29/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Michelle Wie deltager ikke i Walmart NW Arkansas Championship, og fredag kunne den 29-årige amerikaner fortælle, at vi ikke kommer til at se mere til hende denne sæson på LPGA Touren. 

Efter en håndledsoperation forsøgte Wie at gøre comeback ved Women's PGA Championship, men det forsøg endte i smerter, tårer og med to runder i 80'erne. Det tager den femdobbelte vinder på LPGA nu konsekvenserne af og lukker butikken.

- Efter at have gjort alt i min magt for at spille i år har jeg truffet en beslutning om at tage fri fra turneringsgolf resten af året. Mit hold og jeg tror på, at det vil give de bedste chancer for endelig at blive rask. Jeg kan ikke takke jer alle nok for den endeløse kærlighed og støtte. Det betyder alverden for mig, skrev Wie på diverse sociale medier.

Wie har i mere end et årti været et af de største trækplastre i damegolfen, men livet fortsætter på LPGA, selv uden megastjernen.

Fredag lagde den syvdobbelte majorvinder Inbee Park sig i front for turneringen på Pinnacle Country Club. Sydkoreaneren havde en serie på fem birdies i træk og kom samlet rundt i -9 på første runde.

Park har ikke vundet siden marts 2018, men skulle hun køre sejren hjem, vil det være hendes titel nummer 20 på LPGA, siden hun slog igennem i US Women's Open 2008.

Med sit bogeyfri udlæg i 62 slag fører hun med et slag ned til Carlota Ciganda, Paula Creamer og Sherman Santiwiwatthanaphong på en delt andenplads.

Ariya Jutanugarn og verdens nummer ét, Jin Young Ko, ligger også godt til efter de første 18 huller i henholdsvis -7 og -6.

Nicole Broch Larsen er eneste dansker på deltagerlisten. Den 26-årige har kun klaret ét cut ud af sine seneste fem turneringer på LPGA, men med en start i -2 ligger hun til at klare sig med til weekenden. 

Det blev til fire birdies og to bogeys under første runde, og det rækker til en delt 54. plads. Broch Larsen er nummer 91 på Race to CME Globe. Hun går på banen til anden runde klokken 14.48 dansk tid, så allerede tidligt på aftenen vil det sandsynligvis stå klart, om hun kvalificerer sig til søndagens finale.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk