Mestrene fra 2011 er tilbage | Golf.dk
I september 2017 sikrede Odense Eventyr oprykning til Santander Divisionen, og der fik de fuldt udbytte i første kampweekend.

Mestrene fra 2011 er tilbage

04/09 - 2017 | Martin Rahbech

Odense Eventyr vandt DM i 2011. Siden vendte en tur i 1. division, men nu er Santander Divisionen igen udgangspunktet for Eventyr.

- Jeg var lidt nervøs, og jeg har hørt fra de andre på holdet, og det er fantastisk. Det er lidt svært sætte ord på, hvad det betyder. Det skal nok komme, når den sæson kommer nærmere. Men jeg synes, det er megavildt, at vi nu skal spille mod Danmarks bedste klubber, og jeg har fået at vide, det er et rigtig højt niveau, siger Mikkel Sø fra oprykkerholdet til Golf.dk

Han vandt en meget vigtig match, da han med en birdie på 18. hul på Værløse Golfklub sikrede de vigtige point. Den 19-årige spiller har tidligt været med til at rykke op med andetholdet, der spiller i 2. division.

Oprykningskampen mod Helsingør endte 10-8, og den blev lukket af Peter Bæk, der vandt 2/0 i førstesinglen.

Peter Bæk har erfaringen med sig, for han var med på guldholdet dengang i 2011.

Med i herrernes Santander Division var der også erfaring i spil, da Silkeborg-Ry Golfklub vandt 11-7 over Lyngbygaard.

Spillerne fra Silkeborg-Ry fik en god peptalk fra Thomas Bjørn fra Sicilien inden deres singler, hvor Morten Ørum Madsen også bidrog. Ikke med point, men med et vigtighed i placeringen af de andre spillere i singlerne og ikke mindst med sin erfaring fra store turneringer

”Det har helt klart styrket holdet og medvirket til oprykningen, at de tre unge spillere, Nicolai Røgen, Anders Ejlersen og Oliver Hundebøll har vist klasse sæsonen igennem,” siger Torben Nyehuus i en pressemeddelelse.

Hos damerne var der også oprykning på spil til Santander Divisionen.

Mollerup vandt over Asserbo med blandt andre den tidligere danske mester og landsholdsspiller Sara Monberg på holdet, mens Kokkedal med Metter Kryger som en central spiller på holdet vandt over Køge.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer