Mere spin og meget mere hjælp i Clevelands nyeste wedges | Golf.dk
Cleveland CBX 2

Foto: Cleveland

Cleveland CBX 2

Foto: Cleveland

Mere spin og meget mere hjælp i Clevelands nyeste wedges

30/07 - 2019 | Pressemeddelelse

Cleveland er stolt af at kunne præsentere de nye CBX 2 wedges, skabt til den store gruppe spillere, som benytter cavity back jern. Cleveland CBX 2 bringer kontrol og al den tilgivenhed, man har brug for. De nye wedges er på gaden fra 15. september.

Cleveland CBX 2 er et nyt perspektiv på wedge design. Alt for længe har wedges været designet til verdens bedste spillere på bekostning af hverdagsspilleren, som definerer sporten.

Med CBX 2 har Cleveland designet en tilgivende cavity back wedge til gennemsnitsspilleren. Selvom der stadig er masser af tour teknologier, som Cleveland er kendt for, så tilbyder Cleveland CBX 2 yderligere tilgivenhed for at hjælpe seriøse golfspillere med at forbedre deres korte spil.

- Det korte spil er afgørende for at spille dit bedste, og at spille wedges designet til dit spil, er ligeså afgørende. Det er derfor, vi har skabt Cleveland CBX 2. De gør det korte spil nemmere for det store flertal, som spiller game-improvement jern, udtaler præsidenten for Ping Europa, Lionel Caron. 

Cleveland CBX 2 har et nyt Hollow-Cavity design med et hult kammer nær hælen og en tung vægt placeret nær tåen. Denne unikke konstruktion maksimerer MOI og perimetervægtning for banebrydende tilgivenhed i det korte spil, samtidig med at udseendet er slankt og elegant ved adressering. 

Ydermere tilbyder Cleveland CBX 2 den seneste udgave af Feel Balance Technology, som runder en ny milepæl: Et tå-baseret tyngdepunkt. Kombineret med et støddæmpende Gelback TPU Insert giver Cleveland CBX 2 blød, tilfredsstillende feel med sprød feedback fra træffet. 

- Cleveland CBX 2 vil give dig 25 procent flere slag ramt i sweetspot. Det hjælper til at give bedre slag, som drastisk forbedrer feel ved impact, siger Dustin Brekke fra udviklingsafdelingen.

De nye wedges kommer med tre forskellige grinds – V-shaped, S-Shaped og C-Shaped – som giver alsidighed til at eksekvere ethvert slag. På samme tid er en del af Clevelands wedge filosofi spin. CBX 2 kommer med den fjerde generation af Rotex Face Teknologien, som giver de skarpeste Tour Zip Grooves, laser milling og aggressiv face milling for maksimalt spin og kontrol i det korte spil.

Prisen er 149,99 euro med stålskaft. Med grafitskaft koster wedgen 159,99 euro.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer