Mentor var nøgle til Aarhus-seniors sejr på hjemmebanen | Golf.dk
Den samlede flok medaljetagere ved sæsonfinalen i senior og veterantouren på Aarhus Aadal Golf Club. Birgit Jørgensen er i den bagerste række med den hvide bluse

Mentor var nøgle til Aarhus-seniors sejr på hjemmebanen

02/10 - 2017 | Martin Rahbech

Det var en ganske særlig weekend for seniorspilleren Birgit Jørgensen fra Aarhus Aadal Golf Club.
Der var sæsonfinale på senior og veteran tour, og det skulle ske på hendes hjemmebane.

Hun har spillet i klubben siden ’93. En nøgleperson i hendes overgang til seniorgolf var Lotta Schmidt. I sine unge år var hun kendt som golfspiller og havde blandt andet imponeret ved VM. Hun inspirede til et elitehold på damesiden. og senere et eliteseniorhold, som Birgit Jørgensen nu er en del af.

Nu er Birgit Jørgensen 58 år, og hun spiller med divisionsholdet, og søndag blev det hele til individuel succes.

- Lotta har virkeligt være min mentor i klubben. Så dukkede hun op på hul 14 søndag, og det betyder meget, at hun kom og bakkede mig op på de sidste huller, fortæller Birgit Jørgensen til Golf.dk

Lotta Schmidt er udfordret af en dårlig ryg, men hun var klar til at følge Birgit Jørgensen det sidste stykke vej mod sejen

Med sit handicap på 8,2 er Birgit Jørgensenen god spiller, men alligevel var hun overrasket over sejren.

- Jeg var jo den med højest handicap, og det var en fordel, at der manglede mange spillere fra toppen. Jeg er jo ikke den som står flere timer på banen og træner, når jeg ikke spiller. Jeg holder også pause om vinteren. Så glæder jeg mig bare til at komme i gang igen, når en ny sæson skal starte, siger Birgit Jørgensen.

En lille sidegevinst var hendes lille dyst i en god tone med hendes mand Torben Jørgensen, der sluttede på syvendepladsen i herrerækken.

- Vi har altid noget på spil, når vi skal spille. Det er det første, vi aftaler på første tee. Nu har vi ikke aftalt noget med weekenden endnu, for vi spillede jo ikke i samme række, men det kan de godt være, der kommer noget, siger Birgit Jørgensen med et smil i stemmen.

Hos seniorherrer vandt Henrik Daugaard fra Kellers Park Golf Club og hos veteran herrer Flemming Bo Nielsen fra Golfklubben Lillebælt.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer