Meget værdifuld sidsteplads | Golf.dk
Sverige vandt foran Norge, men en sidsteplads til Danmark var stadig en stærk oplevelse ved Junior Cup

Meget værdifuld sidsteplads

17/10 - 2017 | Martin Rahbech

Det var måske ikke en overraskelse, at Danmark blev slået af Sverige og Norge i weekendens landskamp, der afsluttede årets DGU Junior Cup, men det ændrer ikke på udbyttet.

- Alle havde en rigtig god og sjov weekend. Det var en god oplevelse for spillerne, både ift. golfen og de venskaber der opstod mellem spillerne fra alle tre lande. Efter vi kom en del bagud på førstedagen er jeg faktisk positiv over resultaterne, det lykkes os næsten at indhente Norge på sidste dagen og det der betyder allermest er, at spillerne har givet udtryk for, at de har fået en kæmpe oplevelse ved at spille landskampen i weekenden, siger Turnerings- og Udviklingskonsulent ved DGU og i weekenden holdkaptajn Rikke Haurvig til Golf.dk

Sverige vandt med 26 point, mens Norge fulgte med 14½ og Danmark med 13½.

Spilleformatet var 6-point amerikaner/københavner begge konkurrencedage. 

Lørdag blev der spillet der Mix Foursome, hvor dreng og pige fra hver aldersgruppe spillede mod hinanden.

Søndag blev der spillet singler, hvor hver aldersgruppe fra Norge, Sverige og Danmark spillede mod hinanden drenge og piger indbyrdes.

-De spillede en anden spilform, end de normalt spiller i turneringer. Efter turneringen fik jeg at vide, at de følte, de virkelig blev belønnet, når spillede godt, og det kunne de godt lide. Det kunne måske også være en idé til klubberne, hvis man leder efter nye spilformer, siger Rikke Haurvig.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer