McIlroy snupper WGC-sejr efter omspil | Golf.dk
Ingen kan være i tvivl om at Rory McIlroy har haft et brag af år indtil videre med den fjerde sejr i blot 15 turneringer.

Foto: Getty Images

McIlroy snupper WGC-sejr efter omspil

03/11 - 2019 |

Rory McIlroy viste igen hvorfor han er en af de bedste golfspillere for tiden. Efter en tæt afslutning på søndagens runde i WGC-turneringen i Shanghai, kunne han løfte trofæet for fjerde gang i år.

McIlroy var særdeles kølig på det første omspilshul, banens flotte hul 18, hvor han sendte sit andet slag på green med kun lidt over syv meter for en eagle. Det gav ham en sikker birdie, imens Xander Schauffele havde slået sit drive skævt til venstre og endte med at misse sit birdie putt på fire meter.

Rory havde ellers endnu en fejlfri runde uden én eneste bogey og havde det ikke været for Xander Schauffeles birdie på sidste hul, så havde sejren også været en del nemmere for ham. Det var McIlroys tredje WGC-sejr i alt og den første siden Dell Technologies Match Play i 2015.

- Jeg troede at en bogey-fri weekend var nok til at tage sejren, men det er godt gået af Schauffele der kæmpede med en forkølelse og alligevel spillede fantastik, sagde McIlroy efter sejren.

Xander Schauffele lagde for alvor pres på nordireren efter en solidt spillet forni med fem birdies og en bogey. Derfra var der kun et slag op til McIlroy, hvilket han indhentede på banes sidste hul.

McIlroy havde efter de 18 huller spillet i alt 38 huller uden en eneste bogey på den svære kinesiske bane og han blev dermed den eneste til at gå en bogeyfri-weekend i turneringen.

Det lignede også, at Louis Oosthuizen ville spille med om sejren, men en bogey på 9. og 11. sad en stopper for hans drøm om en sejr i World Golf Championships.

Rory McIlroy kunne dermed følge op på sidste sæsons succes, hvor han blev "Player of the year", med sin første sejr i denne sæson. Det gav ham en check på lidt over 1,7 mio. dollars ud af de i alt 10 mio. der skulle fordeles spillerne i blandt.

Link til resultatet.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk