McIlroy kæmper med ryggen og tvivlede på sin start | Golf.dk

McIlroy kæmper med ryggen og tvivlede på sin start

13/01 - 2017 | Martin Rahbech

Hovedattraktionen ved BMW SA Open er verdens nummer to Rory McIlroy, og han har givet noget til turneringen.

Efter sin første runde i -5 fulgte han op med en 68’er (-4) på anden runde. Runden var ekstraordinær midtvejs, da McIlroy lavede eagle på ottede hul, og derefter fulgte seks birdies på de syv følgende runder. 
Han sluttede dog af med to bogeys, men i det store billede var han meget tilfreds.

- Jeg er faktisk overrasket over, at jeg står her. Jeg tænkte faktisk over at trække mig før jeg skulle tee ud I dag, sagde Rory McIlroy efter runden.

- Jeg forstrakte noget i min ryg på en måde og på de første slag i dag var jeg ikke særlig komfortabel, og det er jeg faktisk stadig ikke. Jeg kan ikke tage dybe vejrtrækninger, fordi jeg har gjort noget i min øvre ryg. Jeg skal til noget behandling, og når jeg tænker på, at jeg spillede godt og hængte i, vil jeg forhåbentlig have det bedre i morgen, sagde Rory McIlroy, der vil have det dårligt, hvis han bliver nødt til at trække sig.
- Jeg vil ikke trække mig. Det ville skuffe mange mennesker, og det var derfor jeg fortsatte i dag. Nu skal jeg have noget behandling og forhåbentlig vil det føles bedre i morgen, sagde Rory McIlroy.

Fra femtepladsen har han tre slag op til Graeme Storm på førstepladsen.
Finalen ser ud til at få alle danskere med. Anden runde blev ikke spillet færdig, da der var torden i området. Alle danskere nåede dog færdige med runden og udsigten er lys.
Jeff Winther deler 20. pladsen i -5 efter en anden runde i -2.
Længere tilbage deler Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen 54. pladsen i -1.

45 spillere mangler at færdiggøre anden runde, og de starter deres arbejdsdag på banen 7.15 lørdag.
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer