McIlroy kæmper godt ved sin debut | Golf.dk
Rory McIlroy spillede på nedsat blus i 2017, og det ligner et comeback til topniveauet i 2018

Foto: Getty Images

McIlroy kæmper godt ved sin debut

09/02 - 2018 | Martin Rahbech

Der er en sandt stjernefelt samlet på Pebble Beach i denne uge. Top tre på verdensranglisten leder felten an ved AT&T Pebble Beach Pro-Am.

Men det er et stjernefelt, fordi berømtheder fra filmens, sportens, medieverden og forretningslivets verden spiller sammen med golfspillerne.

Der spilles på tre baner, Monterey Peninsula CC, Spyglass Hill og Pebble Beach Golf Links, inden top 60 spiller finalerunden søndag på Pebble Beach.

I spidsen er Kevin Streelman, der spillede Spyglass Hill i -7 og Aaron Wise, der spillede Monterey Peninsula i -7.

I forhold til verdenstoppen er Dusin Johnson på den delte sjetteplads i -5, Jon Rahm er på 16. pladsen i -4, men den forsvarende mester Jordan Spieth kæmper mere for sagen, og han er på 98. pladsen efter en åbningsrunde i par på Spyglass Hill.

28-årige Rory McIlroy er jo ikke længere helt i verdenstoppen, men han rykkede op på ottendepladsen efter en fin åbning på sæsonen. Han spiller for første gang med ved AT&T Pebble Beach Pro-Am, og han åbnede med en runde i -4 på Spyglass. Det placerer ham på en delt 16. plads.

- Jeg er tilfreds med min runde. Jeg tror altid, du kan gå en fornuftig runde på Spyglass, skal du være tilfreds, for jeg tror, det er den sværeste af de tre baner. Så jeg er meget tilfreds, sagde Rory McIlroy, der generelt er tilfreds med sæsonen indtil videre.

- Det hele føles rimelig godt. Jeg kæmper med det, når det er nødvendigt, men jeg er komfortabel med det hele, sagde Rory McIlroy til pressen efter runden.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer