McIlroy hylder kaptajnen | Golf.dk

McIlroy hylder kaptajnen

28/09 - 2016 | Martin Rahbech

Der er masser af selvtillid hos Rory McIlroy op til Ryder Cup. Han kommer med en stor triumf i rygsækken, da han vandt Tour Championship og dermed hele FedEx Cup slutspillet i weekenden.

Nu er han på Hazeltine med fuld fokus på Ryder Cup. Men han har dog en særlig erindring med kaptajn Darren Clarke. Den ligger tilbage til år 2000, da Rory McIlroy fyldte 10 år.

McIlroy brugte dagen ved et arrangement med Darren Clarke, hvor målet var at medvirke til udviklingen af juniorspillere i Nordirland.

- Jeg husker, hvad han sagde til mig, da jeg chippede på træningsbanen, mens han gjorde det samme. Han sagde træning, træning, træning. Det har altid været hans motto, og den dag har hængt fast hos mig, og alle disse minder strømmer tilbage til mig særligt i denne uge, sagde Rory McIlroy til rydercup.com

Overfor pressen uddybede han det særlige forhold til kaptajnen.

- Jeg har været meget velsignet ligesom alle andre i Europa at spille under nogle fantastisk kaptajner særligt de sidste to. Paul McGinley på Gleneagles er den bedste kaptajn, jeg nogensinde har spillet under. Jeg har altid ville vinde for min kaptajn og ikke mindst i år med Darren Clarke med tanke på vores forhold, og denne uge er speciel for os begge to, sagde Rory McIlroy til pressen.

En god turnering på Hazeltine hænger selvsagt sammen med formen og selvtilliden, og her har Rory McIlroy et stærkt udgangspunkt.

- Personligt for mig handler det om selvtillid med mit spil, og jeg føler jeg spiller temmelig godt lige nu, og jeg er bare tilfreds med hvor mit spil er. Jeg ved ikke, hvor meget jeg skal bære i denne uge, for det handler om holdet som helhed, men jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud at spille. Det var en god forberedelse, at jeg spillede med Ryan Moore om afgørelsen i søndags, og jeg er faktisk rigtig glad for, at han blev valgt, for det fortjener han, sagde Rory McIlroy.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer