McIlroy har planlagt lang pause | Golf.dk
Rory McIlroy har ikke spillet meget i 2017, og han har lagt en plan for at være stærkere i 2018

Foto: Getty Images

McIlroy har planlagt lang pause

25/08 - 2017 | Martin Rahbech

FedEx Cup slutspillet er i gang med The Northern Trust med 125 spillere, hvor det handler om at sikre sig en plads i top 100 på ranglisten og dermed få plads ved næste uges Dell Technologies Championship.

Programmet er derefter på BMW Championship for top 70 og Tour Championship for top 30, inden sæsonen slutter med Presidents Cup.

Rory McIlroy har allerede fokus på, hvordan han skal bruge tiden efter sæsonen, for det kommer til at handle om pause.

- Jeg er spændt på at spille de næste par uger, men jeg har allerede sat mig ned med mit team, og vi har lavet en tre måneders plan for at kigge fremad. Jeg tror ikke, jeg vil få sådan en chance igen i min karriere, og det er en fantastisk mulighed for at forbedre mig som golfspiller og mit helbred, sagde Rory McIlroy i optakten til The Northern Trust.

Men pausen kan starte før forventet. Han er nede omkring 50. pladsen på FedEx Cup ranglisten, og han skal være i top 30 for at komme med i Tour Championship.

Han er på 95. pladsen ved The Northern Trust efter en åbningsrunde i 73 slag (+3).

En anden spiller under pres er Bubba Watson, der har holdt pause siden han missede cutttet ved PGA Championship. Han lå på 113. pladsen inden The Northern Trust, men han spillede sin første runde i 67 slag og ligger på sjettepladsen og er på en foreløbig 62. plads på FedEx Cup ranglisten.

I spidsen ved The Northern Trust er Russell Henley i -6 ét slag foran Dustin Johnson

Link til stillingen ved The Northern Trust

Link til stillingen på FedEx Cup ranking
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer