McIlroy går efter hattrick på Quail Hollow Club | Golf.dk
Qual Hollow var stedet, Rory McIlroy vandt for første gang på PGA Touren i 2010. Det kan være, han får sin første sejr i 30'erne på samme bane.

Foto: Getty Images

McIlroy går efter hattrick på Quail Hollow Club

03/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Rory McIlroy indledte året med syv top-10 placeringer og gik ind til The Masters som overvældende favorit. Han spillede aldrig en rolle i årets første major og sluttede på en skuffende 21. plads.

Golf på højeste niveau handler om at toppe på det helt rigtige tidspunkt, og det lader til, at McIlroy har forregnet sig. Det, eller også er Augusta National bare ikke nordirerens kop te.

Det er til gengæld Wells Fargo Championship på Quail Hollow Club. McIlroy har vundet turneringen to gange tidligere, og i sin første start siden The Masters lagde han sig torsdag i spidsen.

- Hver gang, jeg sætter fod på denne bane, så føler jeg, at jeg har en chance for at levere en god score. Jeg havde ikke mit bedste spil i dag. Jeg klarede mig bare rundt med det, jeg havde, og var god til at redde mig ud af problemer, og til slut gav det en god score, sagde McIlroy til PGA Touren.

Det blev til seks birdies og en bogey for den firedobbelte majorvinder, som fylder 30 år lørdag. Kun Joel Dahmen kunne matche den score torsdag.

En håndfuld spillere deler tredjepladsen i -4, og blandt dem finder man Patrick Reed. 

Reed har ikke hentet et top-10 resultat noget sted i verden i 2019. Der har været problemer i svinget og dem har han forsøgt at løse ved at føje svingtræner David Leadbetter til sig hold. Det arbejde, de har gjort, ser ud til at begynde at give afkast. På første runde i South Carolina var Reed bogeyfri på vej mod sin 67'er.

- Jeg holdt op med at tænkte på golfsvinget og begyndte at svinge golfkøllen og slå slagene. Derfra var jeg i stand til at gå ud og sende bolden fra a til b og rulle nogle putts, sagde Reed.

Feltets højest rangerede spiller, Justin Rose, klarede sig rundt et slag under par. Den score rækker til en delt 27. plads. Han er et slag foran blandt andre Phil Mickelson og Rickie Fowler.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer