McIlroy fylder rundt og får mulighed for at fejre med stil | Golf.dk
Rory McIlroys gode spil er intakt på vej ind i trediverne.

Foto: Getty Images

McIlroy fylder rundt og får mulighed for at fejre med stil

05/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Rory McIlroy har to sejre på Quail Hollow Club, og søndag kan han sikre sig den tredje.
 
Hvor mange andre gennem tiderne har brugt en 30 års fødselsdag som en anledning til at feste igennem, så brugte McIlroy sin på at spille sig i stilling til sejren i Wells Fargo Championship

The Masters er nordirerens eneste turnering i 2019, hvor han ikke er sluttet i top-6, og det er sandsynligvis stadig sandt, når han vågner op mandag.

Tredje runde gik han tre under par, og selvom det gav et fald i stillingen på en enkelt placering til femtepladsen, så nåede han tættere på førstepladsen.

Jason Dufner kunne kun spille lige op med banens par, og på førstepladsen i -11 fik han selskab af Max Homa og Joel Dahmen (begge 70 slag).

Fjerdepladsen indtager Pat Perez efter en 66'er på par 71 banen.

I sine tyvere vandt McIlroy 15 gange på PGA Touren. Den første sejr kom i netop Wells Fargo Championship (dengang Quail Hollow Championship) tilbage i 2010. Den første sejr i trediverne kan meget vel komme på samme bane.

McIlroy er ni under par samlet, men han er ikke det eneste europæiske stjernenavn inden for rækkevidde af den førende trio. 

Justin Rose spillede sig frem til sjettepladsen i -8 med en 68'er, og et slag efter finder man Paul Casey.

Sergio Garcia sørgede for, at der er noget på spil søndag, da han gik den bedste tredje runde af alle. Han brugte 65 slag og deler derefter niendepladsen med Rickie Fowler. De er fem slag fra de førende.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer