Masser af blæst og regn kostede for Kjeldsen | Golf.dk
Søren Kjeldsen havde en lang dag ved Wells Fargo Championship, men kan så holde fri i weekenden.

Foto: Getty Images

Masser af blæst og regn kostede for Kjeldsen

06/05 - 2017 | Martin Rahbech

Wells Fargo Championship var på pause i tre timer fredag på grund af voldsom regn. Men hele dagen var der voldsom blæst, så alt i alt var det en hård dag.
Søren Kjeldsen havde en hård dag og spillede sin anden runde i 77 slag (+5) og er samlet i +6 efter de to runder. 

Kjeldsen var i +2 efter 10 huller på sin anden runde og finalen var stadig en realistisk mulighed. Men på banens par-5 hul 12. fik Kjeldsen store problemer, da han slog sit tredje slag i vandet og toputtede fra godt to meter for en dobbeltbogey til en runde i +4.
Han havde succes med et birdieputt fra over syv meter på 15. hul og bragte sin total til +3, men den birdie skulle gerne følges op med et par mere af slagsen for at klare cuttet, men det blev til ture i roughen med bogeys på både 16. og 17. og med en runde i +5 og en total i +6 ligger han foreløbigt på 121. pladsen.

Det kan nå at rykke sig lidt, for 60 spilere mangler at spille deres anden runde færdig, og de skal i aktion igen lørdag morgen.

På førstepladsen er Billy Hurley III, Seamus Power, John Peterson og Francesco Molinari.

John Peterson og Francesco Molinari er dog kun 12 og 11 huller inde på deres anden runde.

Seamus Power er rookie, og det ser han som en fordel I denne uge, når der spilles på Eagle Point Golf Club.

- For at være ærlig, så er det en rigtig godt uge for rookies, fordi det er en bane, ingen har set før. Det er noget af det sværeste for rookies, for du spiller på baner, som mange af fyrene afhængigt af spilleren har spillet 20, 40 eller 50 gange. Du ser den første gang tirsdag, og den ændrer sig jo lidt fra tirsdag til torsdag, sagde Seamus Power efter sin runde ifølge PGA Tour.

Dustin Johnson har spillet 13 huller på sin anden runde, og han er i +2 for runden og samlet i par på en foreløbig 46. plads.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer