Martin Leth Simonsens hole-in-one sikrer ugens første gevinst | Golf.dk
Martin Leth Simonsen havde dog ikke driveren fremme, da han fik en eagle på hul 16.

Foto: Jens Morten

Martin Leth Simonsens hole-in-one sikrer ugens første gevinst

23/05 - 2019 | Kasper Ørkild

Allerede i en af de tidlige torsdagsbolde blev ugens hole-in-one-præmie på Himmerland Hill indfriet. Nordjyske Martin Leth Simonsen stod bag slaget, der sikrede en Garia-buggy til ham selv og én til caddien.

Dermed blev en gevinst for ugen hurtigt sikret, selvom første runde endte i par.

- Man kan godt beholde bilerne, men man kan vist få en cash out, som jeg vælger at få. Jeg tænker, at det er okay. Jeg har ikke lige hørt værdien, men det er vist fint, siger Martin Leth Simonsen.

Challenge Tour-spilleren ender dermed en halvlang pause fra de gyldne slag, som alle golfspillere drømmer om.

- Jeg har lavet fire i alt. Men det er lang tid siden. Sidst var på en ECCO Tour for otte år siden eller sådan noget, lyder det fra ham.

De forrige ettere på scorekortene har dog tvivlsomt givet lige så stor jubel som på Himmerlands hul 16.

- Det var ikke helt fyldt derude, men det lød da ganske fint, da den gik i, tilføjer Martin Leth Simonsen.

Han kender banen i Himmerland godt, da han er fra Aalborg-forstaden Gistrup og nu har officiel hjemmebane i Hobro Golfklub. Årets ændringer på anlægget falder dog i god jord hos Simonsen.

- Jeg synes, at det har været fint. Specielt 14 har været sjov, selvom jeg slår så skævt, som jeg overhovedet kan. Men det er fedt at gå igennem med musik og alle folkene, siger han om det korte par 4-hul, hvor spillerne slår ud fra loungen.

I år spilles hul 1 også parallelt med 18. hul, og dermed tages et af hullerne på Garia Course i brug. Her bringes muligheden for at ramme green i ét i spil.

- Man slår ikke lige efter den, medmindre man står der søndag formiddag. Tidligt søndag kan den måske få en chance. Men det er fint at få så mange tilskuere ned omkring 18. Før i tiden handlede det bare om at blive færdig på 18, og det var det, slutter Martin Leth Simonsen.

Danskerne Sebastian Cappelen og Joachim B. Hansen har tidligere løbet med hole-in-one-præmierne ved Made in Denmark.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer