Martin Leth Simonsen brænder banen af i Jordan Mixed Open | Golf.dk
Martin Leth Simonsen kan se frem til et rigtig godt år 2019, hvis han kan fortsætte de gode takter.

Foto: Brian Rasmussen/fotografhuset

Martin Leth Simonsen brænder banen af i Jordan Mixed Open

06/04 - 2019 | Jakob Schmidt

Martin Leth Simonsen havde virkelige fundet de gode takter frem til finalerunden i Jordan. Med en score på samlet -12 efter tre runder i 69, 71 og 64 slag, kunne Martin indkassere den største check, samt det bedste resultat på challengetouren, indtil videre i karrieren.

Martin lagde dagen ud med lave tre birdies på de tre første par 4 huller, og var dermed -3 efter de første ni huller. Magien fandt han dog for alvor frem på bag-ni, som startede med to birdies på hul 10 og 13. På hul 14 formåede han næsten at drive greenen på det 300 meter lange par 4 hul, og med et genialt chip kunne han noteres for en eagle.

Det sluttede dog ikke her, for blot tre huller senere og efter en ærgerlig bogey, var han igen på pletten med en eagle. Denne gang på det næsten 500 meter lange hul 17. Helt tæt på sejren kom han dog aldrig, eftersom de to førende Daan Huizing og Meghan Maclaren slåsede om sejren i førerbolden.

Meghan Maclaren kunne ikke videreføre det gode spil fra de første runder, hvor hun formåede at lave to 65'ere og sluttede dermed turnering med en runde i 72 slag og en samlet score i -14. Den første vinder af Jordan Mixed Open blev dermed den 28-årige hollænder Daan Huizing, som normalt spiller på challengetouren med bl. a. Martin Leth Simonsen.

Udover Martin Leth Simonsen, havde Danmark også Emily Kristine Pedersen og Lasse Jensen med i finalerunde. For Emily så det længe ud til at blive en top 10 placering, men en dobbeltbogey på det lange hul 17 sendte hende ned på en delt 25. plads med en samlet score i -5. Ærgelig slutning, men glædeligt at hun havde genfundet formen. Lasse Jensen endte turnering på en delt 33. plads med en samlet score i -3.

Turneringen var en verdenspremiere i det, at den for første gang havde samlet spillere fra Ladies European Tour, challengetouren og Staysure Tour, i kampen om en præmiepulje på i alt $393,000. Det må derfor siges at havde været en succes, da der var spillere fra alle tre tours med i opløbet om sejren.   

Link til stillingen

User Comments:

  • Tillykke Martin ;)

    06/04 - 2019 | Thomas Rosenberg

    Det bliver et spændende år :) Fantastisk kanin du hev op af hatten i dag ;) Vi er på rette kurs med udstyret !!!!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer