Martin Leth Simonsen beholder troen på sejr | Golf.dk
Martin Leth Simonsen er fire slag fra toppen ved efter første runde af ugens turnering på Nordic League.

Foto: DGU

Martin Leth Simonsen beholder troen på sejr

08/08 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Efter syv top-10 placeringer på Nordic League i 2018 var Martin Leth Simonsen sidste uge på vej mod karrierens forløsende første professionelle sejr, men Nicolai Tinning endte med at vinde i omspil.

Stabiliteten har bragt nordjyden frem til femtepladsen på Nordic League, og han har tro på, at der er større ting i vente.

- Hvis jeg bliver ved med at banke på døren, så ved jeg, sejren vil komme. At tabe i omspil på ECCO Touren var hårdt, men jeg ved, at en der vil dukke en sejr op på et tidspunkt, skrev Simonsen på Instagram.

Han gav sig selv et fornuftigt udgangspunkt for at indfri målet denne uge, da han lagde ud med en runde i 70 slag ved OnePartnerGroup Open på Knistad Golf & Country Club. 

Scoren i -2 giver en delt 25. plads, hvorfra der kun er fire slag op til svenskerne Wiktor Friberg og Fredrik Gustavsson.

Simonsen deler placeringen med Patrick Winther, Mikkel Hjorth og Nicolai Nøhr Madsen. De er alle ét slag efter Marcus Helligkilde, som er bedste dansker på en delt 10. plads i -3.

På den rigtige side af cutgrænsen finder man også Frederik Dreier, Benjamin Poke og Mathias Gladbjerg på 35. pladsen i -1 samt sidste uges vinder, Tinning, Mads Vibe-Hastrup, Jacob Kollerup, Peter Launer Bæk og Nicolai Høgh i par på en delt 47. plads.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer