Mark Haastrup på andenpladsen inden weekenden | Golf.dk

Mark Haastrup på andenpladsen inden weekenden

02/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Blot tre turneringer inde i sæsonen på challengetouren havde Mark Haastrup allerede en femteplads og en andenplads. Han var med helt i toppen af pengelisten, men siden er det gået mere stille til for den 35-årige sjællænder.

I sine seneste seks turneringer har Haastrup kun fået penge med fra den ene, men denne uge er han tilbage i topform i Finland. Det hjalp selvfølgelig, at han lavede hole-in-one torsdag, men fredag fortsatte det fornemme spil med en 68'er for anden dag i træk.

Det giver en delt andenplads ved dagens afslutning, og Haastrup, nu nede som nummer 29 på pengelisten, er ikke den eneste velspillende dansker i Vierumäki Finnish Challenge.

Nicolai Tinnings første sæson på challengetouren har indtil videre ikke været nogen overvældende succes. Tre ud af ni cuts er det blevet til, hvilket rækker til 109. pladsen på pengelisten, men halvvejs gennem ugens opgave er sønnen af den dobbelte europatour-vinder, Steen, fremme på ottendepladsen. 

Det blev til fem birdies og to bogeys og en 69'er fredag, og det bragte totalscoren til -8.

På 32. pladsen i -4 finder man Lasse Jensen (69) og Rasmus Højgaard (70). Martin Leth Simonsen klarede sig også med til weekenden på trods af, at han måtte bruge 73 slag fredag. Han starter weekenden fra cutgrænsen i -2.

Peter Launer Bæk, Jeppe Huldahl og Christian Gloët sluttede fem slag fra cuttet. Benjamin Poke og Oliver Hundebøll Jørgensen endte længere tilbage.

Link til stilingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer