Mark Haastrup kører af sted med trehjulet cykel | Golf.dk
Mark Haastrup lavede sin femte hole-in-one nogensinde under dagens runde.

Foto: Getty Images

Mark Haastrup kører af sted med trehjulet cykel

01/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Der er få dage til challengetouren stikker kursen mod Ry og Made in Denmark Challenge. 17 danskere får muligheden for at arve titlen fra Joachim B. Hansen, og nogle varmer i denne uge op med Vierumäki Finnish Challenge.

Af 10 danskere til start var fem under par på første runde. Mens Darius Van Driel fra Holland sprintede sig til en tre-slags føring i -9 med en runde tællende ni birdies og en eagle, så var Mark Haastrup og Nicolai Tinning bedst blandt de rød-hvide.

Især Haastrups runde vækkede opsigt, da han lavede hole-in-one på Vierumäki Resorts syvende hul.

- Der var 150 meter, lidt ind i vinden, og jeg prøvede bare at slå et fuldt 7-jern, og den kom bare af sted helt perfekt, lige på pinden. Den hoppede en gang, og så var den væk, sagde Haastrup til challengetouren efter runden.

For bedriften modtager han en lidt specielt præmie; en motorcykel med to hjul foran.

- Jeg ved ikke, om jeg kommer til at køre på den. Jeg har aldrig prøvet. Jeg kan køre på cykel, men det er ikke ligefrem det samme. Det ser virkelig sjovt ud, når andre folk gør det, sagde han.

Drømmeslaget var Haastrups tredje hole-in-one med et 7-jern, og det hjalp med at bringe scoren til -4 for første dags arbejde. Det samme resultat opnåede Nicolai Tinning, og deres 68 slag rækker til en delt 10. plads.

Martin Leth Simonsen lavede fire birdies på de første ni huller og nåede til -6 for dagen med en eagle på 12. hul. Challengetourens nummer 18 satte dog tre slag til på de sidste seks huller og måtte nøjes med -3 og en delt 18. plads.

I -2 på 35. pladsen finder man Rasmus Højgaard, mens Lasse Jensen holder sig lige inden for cutgrænsen i -1.

På den forkerte side af top-60 ligger Jeppe Huldahl og Oliver Hundebøll Jørgensen i +2. Benjamin Poke, Peter Launer Bæk og Christian Gloët er alle fire over par.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer