Maratongolf i New Orleans | Golf.dk
Peter Malnati og Billy Hurley III har taget den midlertidige føring i parturneringen Zurich Classic

Foto: Getty Images

Maratongolf i New Orleans

27/04 - 2019 | Henrik Søe

Fredag aften i en professionel golfturnering er normalt det tidspunkt, hvor halvdelen af feltet tjekker ud af deres hoteller, mens resten gør sig klar til at spille finalerunder i weekenden.

Sådan gik det ikke i Zurich Classic i New Orleans. Trods et hæderligt forsøg på at indhente torsdagens vejr-amputerede åbningsrunde, lykkedes det aldrig at få alle spillere i mål, inden mørket satte en stopper for spillet fredag aften.

Zurich Classic spilles som en parturnering, og makkerparret Peter Malnati and Billy Hurley III havde tilsyneladende ingen problemer med at spille hele 36 huller fredag. De to amerikanere indledte med en 63’er (-9) i fourball, og selv om benene begyndte at blive trætte sidst på foursome-runden, lykkedes det for parret at komme hjem med endnu en bogeyfri runde i 67 (-5).

Resultatet er nærmest naturstridigt, hvis man kigger på Malnati og Hurleys tidligere resultater i turneringen. Tilsammen har de seks missede cuts og en 80. plads i turneringen. Nu sidder de altså en midlertidig førsteplads, et slag foran Russell Knox og Brian Stuard. Flere par mangler dog stadig at spille færdig og kan nå at overtage duksepladsen.

Sydafrikanerne Charl Schwartzel og Louis Oosthuizen havde lagt fint fra land med en 64’er i deres fourball, men foursome-formatet, hvor alle slag tæller, kostede dem dyrt. På første hul lykkedes det for de to sydafrikanere at slå begge deres drives out of bounds, og så endte det en grim 9’er - og et misset cut.

Anden runde spilles færdig lørdag morgen amerikansk tid, og turneringsledelsen håber stadig at nå i mål søndag.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer