Mange nye tider i Vejle | Golf.dk
Oliver Snedker Jespersen og Linette Holmslykke vandt Vejle Matchen 2018

Mange nye tider i Vejle

02/07 - 2018 | Martin Rahbech

Det var smukt vejr over Vejle Golf Club i weekenden, og det blev udnyttet til stærkt spil ved Vejle Matchen.

Hos damerne blev klubbens egen profil Linette Holmslykke en sikker vinder.
Hos herrerne var der tættere kamp om sejre, men Oliver Snedker Jespersen fra Odder Golfklub spillede en flot finalerunde i 67 slag (-6) til en total i -4, og selv om Malthe Tandrup Laustsenfra Brønderslev Golfklub og Emil Søgaard fra Ikast Tullamore Golf Club begge sluttede med birdies på 18. hul sluttede de med totaler i -3 og -2, og altså anden- og tredjepladsen.

Banen var i fin stand, og det skal den gerne fortsætte med et være, og derfor er der ansat en ny chefgreenkeeper. Det er Kristoffer Harreby, der har arbejdet og er udannet som chefgreenkeeper i klubben, og han har de sidste tre år været chefgreenkeeper i Jelling Golfklub og fra medio august er han så tilbage i Vejle Golf Club.

-Vi er rigtig glade for at Kristoffer er vores nye chefgreenkeeper” udtaler Claus Svold, formand i Vejle Golf Club i en pressemeddelelse.  

-Han har et stærkt engagement i VGC, kender vores bane og dens vilkår ud og ind, og så har han ikke mindst vist, at han er en fantastisk dygtig chefgreenkeeper i Jelling. Med Kristoffers indsats og ledelse er Jelling løftet plejemæssigt til et særdeles flot niveau, og vi er sikre på, at vi har valgt den rette mand til at indfri vores ambitioner for banens kvalitet her i Vejle, siger Claus Svold.
Kristoffer Harreby er 29 år og bor på Mølholm, Vejle. Han er valgt blandt et stærkt felt af ansøgere til stillingen som chefgreenkeeper.

Der kommer også til at ske en udskiftning i restauranten. De nuværende forpagtere af restauranten skifter efter denne sæson.

-Vi har fået et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til, trods den meget positive udvikling, som restauranten er inde i denne sæson. Vi har haft meget travlt og fået masser af positiv respons fra medlemmerne, men har ikke helt fået det til at hænge sammen på en tilfredsstillende måde”, fortæller forpagter Pia Kristensen i en pressemmeddelse.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer