Manden med de mange andenpladser fører | Golf.dk
Charles Howell III har tjent mere end 33 millioner dollars i karrieren på PGA Touren.

Foto: Getty Images

Manden med de mange andenpladser fører

14/07 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

John Deere Classic var en af de første turneringer, Charles Howell III spillede som professionel tilbage i 2000, og det møde slap han glimrende fra med en tredjeplads. Dengang havde det ikke været til at forestille sig, at det spinkle stortalent fra Augusta, Georgia 17 år senere blot ville have to sejre på PGA Touren.

Sådan er det gået. Topplaceringer har der været rigeligt af gennem karrieren, men ikke siden tidligt i 2007 har han vundet. For to uger siden hentede Howell sin 16. andenplads, da han tabte et omspil for fjerde gang i karrieren.

Det mange gange lige-ved-og-næsten har aldrig slået Howell ud, og også denne uge fortsætter han ufortrødent. På TPC Deere Run gik han første runde af John Deere Classic i -8, og det giver en delt førsteplads med Ollie Schniederjans.

Op til den seneste andenplads sad Howell ude med en skade i mere end to måneder, hvor han kun var i stand til at træne sin putting. Efter en lang karriere gav det et perspektiv, der nok er ligeså vigtigt for succes som at slå en masse træningsbolde.

- Det gik hurtigt op for mig, hvor taknemmelig jeg var for at kunne spille golf som et arbejde. Det gik op for mig, at jeg er golfspiller, og at mine konkurrenter er mine venner, og det er alt, jeg kender til. Golf er det, jeg gør.

- Jeg tror, det gjorde mig mere taknemmelig for muligheden for at spille golf herude. Jeg tror, det gik op for mig, hvor specielt det er, og hvor priviligerede vi er at kunne gøre det her. Jeg savnede det ikke i den forstand, at jeg ville ud og vinde den eller den turnering, jeg savnede bare at spille spillet, og mere end noget andet savnede jeg at konkurrere, sagde han på sit pressemøde efter runden med otte birdies og 10 pars.

De førende har to slag ned til fire mand på tredjepladsen, hvor man blandt andre finder den tidligere vinder Zach Johnson.

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer