Made in Denmark offentliggør datoer for 2021 | Golf.dk
Bernd Wiesberger kysser trofæet ved 18. green i 2019. Nu kan danske golffans begynde at glæde sig til Made in Denmark i 2021.

Foto: Brian Rasmussen

Made in Denmark offentliggør datoer for 2021

26/06 - 2020 | Claus Rødgaard Thomsen

Made in Denmark presented by FREJA  bibeholder sin præmiesum på 3.000.000 euro. Den fortsætter i Himmerland, og den kommer til at ligge fra den 27-30. maj.

Det er hovedpointerne i den pressemeddelelse, som Made in Denmark lige har udsendt,

- Jeg er rigtig glad for, at vi har dato og rammer på plads for næste års Made in Denmark by FREJA. Med en dato i slutningen af maj, håber vi naturligvis på noget godt vejr, så vi igen kan skabe en fælles folkefest i HimmerLand til glæde for både tilskuere, sponsorer og spillere, fortæller Flemming Astrup, der er promoter for turneringen, i pressemeddelelsen.

- Der har været stor opbakning fra vores sponsorer, og faktisk har alle meldt sig klar igen i 2021 efter den ufrivillige pause i år. Det betyder, at vi allerede nu kan arbejde på at gøre det helt fantastisk næste år, forklarer Astrup.

Billetsalget til Made in Denmark by FREJA 2021 vil først starte til november. 

Tilskuerrekorden dateres tilbage til 2015, hvor knap 90.000 tilskuere besøgte turneringen over de fem dage. 

Østrigske Bernd Wiesberger vil i 2021 have status af forsvarende mester, da han vandt i 2019.

Made in Denmark presented by FREJA har typisk ligget i slutningen af august, men fra 2019 flyttede den til en termin i maj. På grund af corona så man sig nødsaget til at aflyse 2020-udgaven.

Turneringen har fra begyndelsen haft hjemme i Himmerland Golf & Spa Resort, der nu er omdøbt til HimmerLand. Dog havde den i 2018 en vellykket afstikker til Silkeborg.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer