Made in Denmark lover juleoverraskelser | Golf.dk
Sidste år tee'ede proerne ud lige for øjnene af publikum - næsten inde i loungen. Næste år rykker samme lounge fra 14. til 16. tee.

Foto: Jens Morten

Made in Denmark lover juleoverraskelser

25/11 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Mens vi grubler over, hvilke julegaver vi skal købe til vores børn, er andre ved at have styr på, hvad danske golffans skal have i gave.

Made in Denmark sætter en ære i at finde på nyt, og 2020 bliver ingen undtagelse. Gavepapiret bliver ikke flået helt af før i december, men allerede nu er arrangørerne ved at løsne båndet rundt om gavepapiret.

Eksempelvis bliver Heineken Lounge nu åben for alle og samtidig flyttet til turneringens mest ikoniske hul, nemlig 16. hul med Himmerland Hill bag green.

I 2019 var nogle tilskuere utilfredse med, at kun VIP-gæster havde mulighed for at komme helt tæt på stjernerne, når de gik igennem teltet mod 14. tee. Det bliver der rådet bod på i 2020, hvor der altså vil være adgang for alle.

Samtidig vil der ved 3. hul være en Kids Zone, hvor kun børn har adgang. 3. hul er rundens første par 3-hul, et noget længere et af slagsen end 16. hul.

Samtidig vil der være afterparty, når golfen slutter. Der vil være pro-am også om mandagen, og så vil der være en “Legends Match” om tirsdagen.

Hvad de sidste tre præcist dækker over, bliver først afsløret lidt senere.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk