Made in Denmark får nyt navn | Golf.dk

Made in Denmark får nyt navn

18/01 - 2019 | Pressemeddelelse

Turneringen vil fremover hedde “Made in Denmark presented by FREJA”. Det er den danske transportvirksomhed, FREJA Transport & Logistics, der således skruer op for Made in Denmark samarbejdet og bliver en ekstra stor partner for Danmarks store folkefest. 

- Vi er meget glade for at FREJA, der er en af vores mange trofaste sponsorer, har valgt at øge deres support til vores turneringer. FREJA er både som sponsor og som navn et super match til Made in Denmark´s DNA. Ja selv farverne passer, siger en glad Made in Denmark salgschef, Thomas Nielsen.

Made in Denmark har været afviklet siden 2014, og har med raketfart etableret sig som en af de mest besøgte og populære turneringer på Europa Touren.

Præmiesummen ved Made in Denmark øges fra 11 millioner kr. i fjor til 22 millioner kr. i 2019. Med en højere præmiesum følger ekstra prestige og opmærksomhed, og det er naturligvis med til, dels at tiltrække nye sponsorer, men også at eksisterende sponsorer ser nye og større muligheder med samarbejdet.

– Made in Denmark er et fantastisk brand som vi gennem turneringens første fem år, har haft stor glæde af at være en del af. Nu går vi et skridt videre og bliver presenting sponsor. Made in Denmark’s professionelle setup passer perfekt med vores kerneværdier, hvorfor det er oplagt at bruge eventen til vores marketing og kundepleje“, siger Jørgen Hansen, direktør for FREJA Transport & Logistics.

FREJA bliver ligeledes presenting sponsor på Challenge Tour afdelingen, Made in Denmark Challenge presented by FREJA, der i 2019 afvikles i Ry fra 7. – 10. juli.

Hvis du allerede går og glæder dig til årets Made in Denmark, så starter billetsalget igen 24. januar.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer