Made in Denmark bliver udsat | Golf.dk
Ingen Made in Denmark i maj.

Foto: Getty Images

Made in Denmark bliver udsat

19/03 - 2020 | Claus Rødgaard Thomsen

Også Made in Denmark presented by FREJA må nu droppe ambitionerne om at blive afviklet efter planen.

Europatouren har valgt at udskyde en række turneringer, heriblandt altså den store folkefest, som plejer at finde sted i Himmerland, og som i år lå tilsyneladende helt fortrinligt i kristi himmelfartsugen.

GolfSixes, der skulle have været spillet 14 dage inden Made in Denmark er aflyst. Europatouren håber nu, at man kan begynde spil igen til Dubai Duty Free Irish Open om 10 uger - i slutningen af maj.

I alt seks regulære europatourturnering er nu udsat,og europatouren håber at kunne finde nye datoer til dem. Dertil kommer to majors, PGA Championship og The Masters, som også er udsat.

- Vi er meget bekymrede over den aktuelle udvikling af coronavirus, og vi mener, at den bedste beslutning er at udsætte begivenheden. Vi vil, så snart det er muligt, sammen med europaturen finde en ny dato for Made in Denmark presented by FREJA. Det er stadig for tidligt at sige hvornår, men både vi og Himmerland Golf & Spa Resort ser frem til at præsentere en fantastisk bane og turnering for spillere og fans, når vi er på den bedre side af denne uheldige situation, lyder det fra Flemming Astrup, promoter for Made in Denmark.

I dag har også ECCO touren offentiggjort, at man udskyder de første fire turneringer på dansk jord.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer