Made in Denmark bliver i Himmerland næste år | Golf.dk
Det bliver genkendeligt, når Made in Denmark til næste år løber af stablen.

Foto: Jens Morten

Made in Denmark bliver i Himmerland næste år

26/05 - 2019 | Kasper Ørkild

Når europatour-turneringen Made in Denmark afvikles næste år, så bliver det igen på nordjysk grund. Den spilles nemlig på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor turneringen i fem ud af seks tilfælde har haft hjemme. 

Desuden bliver datoerne den 21. til 24. maj, hvilket falder sammen med Kristi Himmelfart. Det fortæller promotor Flemming Astrup ved et pressemøde.

- Vi tager en tur mere på hjemmebane. Vi har valgt, at det må være den bedste løsning og helt klart de bedste datoer, som vi kunne få, lyder det fra ham.

Flemming Astrup og sales manager Thomas Nielsen ser nemlig banen ved Gatten som et specielt sted for Made in Denmark.

- Himmerland er vores hjemmebane, og vi er glade for at være her. Det er her, turneringen er født. Det er et sted, som Thomas og jeg brænder for, og i særdeleshed er det et sted, som Lars Larsen har stor kærlighed for, siger han.

Flemming Astrup fortæller desuden, at turneringen er åbne for at komme andetsteds hen i den indeværende aftale frem til 2023. Men det er ikke sikkert, hvad der sker efter næste år.

- Vi vil heller ikke have noget imod, hvis turneringen bliver her i alle fem år. Hvis ikke I hører andet, så spilles turneringen i Himmerland indtil da. Så kan forskellige byde ind, om de vil eller ej, siger Astrup.

Made in Denmark blev i fjor spillet i Silkeborg, hvilket var det første år væk fra anlægget i Vesthimmerland.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer