Made in Denmark øjner Himmerland og Silkeborg som fremtidens baner | Golf.dk

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Made in Denmark øjner Himmerland og Silkeborg som fremtidens baner

29/03 - 2019 | Kasper Ørkild

I de kommende år har European Tour-turneringen Made in Denmark Presented by Freja øjnene på henholdsvis Himmerland Golf & Spa Resort og Silkeborg Ry Golfklub.

Det står klart efter et pressemøde i Himmerland.

- Vi vil prøve at spille to år i Himmerland og så ét år i Silkeborg og fortsætte sådan. Men vi må se, hvordan vi gør det fremadrettet, fortæller Lars Larsen.

Der er dog ikke nogen konkrete aftaler om turneringens placering fra 2020. Dermed er der fortsat mulighed for, at andre baner kan byde ind på turneringen.

Det ønskede mønster betyder dog, at turneringen ser ud til at vende tilbage til Silkeborg Ry Golfklub om to år. Her har Esbjerg Golfklub ellers luftet interesse for at lægge bane til turneringen, da klubben har 100 års jubilæum i 2021.

- Der er ikke noget, som er sikkert, inden vi er blevet enige med kommunen. Men jeg tror, at det nok bliver i 2021, at vi kommer tilbage til Silkeborg, fortæller Lars Larsen.

Når European Tour-turneringen Made in Denmark Presented by Freja spilles frem til 2023, så bliver det også med Jyske Bank som eventpartner. Det blev offentliggjort fredag.

Dermed er banken én af flere større virksomheder, som er kommet med i sponsorgruppen bag turneringen.

-  Når vi vælger at indgå en aftale på fem år med Made In Denmark, så hænger det sammen med, at vi gavde en god oplevelse sidste år i Silkeborg. Vi fik god respons fra vores kunder, så da vi fik buddet, sagde vi ja og håber på, at en enkelt turnering spilles i Silkeborg et af årene, siger ordførende bankdirektør Anders Dam.

Foruden Jyske Bank er virksomheder som Mærsk, Nordea og HP Schou gået ind som sponsorer på det seneste. Derudover er Freja tidligere blevet navnesponsor ved turneringen, og der er gentegnet med alle hovedsponsorer.

Sponsorarbejdet er med til at dække præmiesummen på 22,5 millioner kroner, som Lars Larsen og JYSK har stillet garanti på.

- Det skal nok lykkes hen ad vejen, at flere og flere store kommer med os, siger Lars Larsen.

Made in Denmark Presented by Freja spilles i år på Himmerland Golf & Spa Resort fra torsdag den 23. maj til søndag den 26. maj.

User Comments:

  • Frivillige

    30/03 - 2019 | Finn Madsen

    Jeg syntes det snart skal være GRATIS at være frivillig :-) jeg skal i år betale 750 kr. for at hjælpe :-( Det første år betalte jeg 1500 kr for at hjælpe :-( Når Made in Denmark vil have penge for de frivillige er det jo underligt at få tak for hjælpen - når man selv har betalt for det

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer