Møn Golfklub gør noget ved sundheden | Golf.dk
Møn Golfklub inviterer alle til at prøve golf helt gratis den 4. maj kl. 13.00

Møn Golfklub gør noget ved sundheden

24/04 - 2019 | Pressemeddelelse

Alle med diabetes og deres pårørende er inviteret til at deltage i et gratis introduktionsforløb, hvor man kan prøve at spille golf. Der vil både være personer fra golfklubben samt frivillig aktivitetsleder til stede undervejs til at støtte og motivere.

Det hele løber af stablen den 4. maj kl.13.00 i Møn Golfklub, Klintevej 118, Stege. Deltagere kan komme helt uden forudsætninger og udstyr og vil på kurset opleve, hvad golf kan give af muligheder – motion, frisk luft, gode relationer og et godt socialt samvær.

- Golfsporten er åben sport og en sport for alle. Men det er også en meget social sport. Derfor tror vi også, at golfsporten er en unik mulighed for diabetikere og deres pårørende til at finde den motion, der kan blive en fast integreret del af ens hverdag, siger formand for Møn Golfklub Lars Kleist.

Der er flere fordele ved at du bevæger dig mere i din hverdag, når du har diabetes. Motion og bevægelse øger virkning af insulin, både hvis du har type 1 -og type 2-diabetes samt kan reducere din risiko for hjertekar sygdomme. Dertil at være sammen med andre der er i samme båd giver god grobund for fastholdelse.

- Motion kan være med til at give et bedre liv for mennesker med diabetes. Vi håber, at det sociale element i golf kan være med til at motivere rigtig mange med diabetes – uanset type – til at prøve om golf kunne være noget, der gør en forskel for dem og deres sygdom, fortæller Lars Kleist.

Formålet med projektet er derfor at tilbyde mennesker med diabetes og deres pårørende at prøve sporten af, hvor det ikke kræver et medlemskab. Af hensyn til arrangementet er tilmelding nødvendig senest mandag, den 29. april 2019 til Knud Erik Petersen på mosevangen6@hotmail.com

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer