Lyngbygaard-talent til USA og Skotland | Golf.dk
Noah Phan efter sejren i Paris, der åbnede døren for UD Kids-turneringer i Skotland og USA i 2018.

Foto: Privat

Lyngbygaard-talent til USA og Skotland

08/11 - 2017 | Pressemeddelelse

Den etniske herkomst siger halvt vietnamesisk, kvart tyrkisk og kvart dansk, men Noah Phan adskiller sig også fra de fleste andre 14-årige danske drenge ved at besidde et usædvanligt golftalent, der for nylig førte til en flot sejr i den internationale turnering, Paris Junior Cup 2017, efter runder i 75 og 73 slag.

Med sejren kvalificerede Noah Phan sig til både US Kids European Championship på Gullane i Skotland og US Kids Championship på Pinehurst i USA i 2018-sæsonen.

Noah Phan kommer fra en golfglad familie med lilleøster Philippa (11 år) og lillebror Izak (8 år). I turneringen i Paris sluttede de to som nummer tre og otte i deres respektive aldersgrupper.

Også faderen, Son Phan, spiller golf, mens moderen, Leyla Krainert, har planer om at begynde i 2018. Son Phan kom til Danmark som bådflygtning fra Vietnam i 1981. Leyla Krainert er halvt dansk og halvt tyrkisk.

Familien Phan-Krainert er bosiddende i Horsens og arbejder som dagplejere. I 2016 skiftede de Horsens Golfklub ud med Lyngbygaard Golf for at få det optimale ud af det gode træningsmiljø under ledelse af Peter Krøyer.

Begge forældre er stærkt involveret i juniorarbejdet i klubben og er på træningsbanen næsten hver dag i sæsonen. I weekenden går turen rundt til turneringer med alle tre børn i ind- og udland.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer