Lykken vender for Broch Larsen i Californien | Golf.dk
Nicole Broch Larsen leverede søndag det første danske top-10 resultat siden 2017.

Foto: Getty Images

Lykken vender for Broch Larsen i Californien

29/03 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Nicole Broch Larsen er sluttet i top-10 i begge sine turneringer på LET i 2019, men sæsonstarten på den noget vigtigere LPGA Tour har været anderledes skuffende. To missede cuts og en 66. plads rækker ikke langt, og efter at være blevet kasseret efter to runder i sidste uge skrev den 25-årige dansker således på Facebook:

- Dette spil er svært nogle gange...

- Jeg stoler på processen og det, mit team gør, så forhåbentlig vil det snart blive mere fornøjeligt.

Mon ikke verdens nummer 173 hyggede sig ganske fint under første runde af Kia Classic i det sydlige Californien.

Broch Larsen lavede tre birdies i løbet af dagens fire første huller på Aviara Golf Club, men det tog hende blot to huller at give alle tre slag tilbage til banen. På de sidste ni huller tabte hun ingen slag. Til gengæld blev det til to birdies for en runde i 70 slag, -2.

Den score rækker til 26. pladsen delt med blandt andre Shanshan Feng. De har fem slag op til Chella Choi på førstepladsen, men fra to under par er der kun to slag frem til en mangedelt tredjeplads.

-4 var en populær score blandt feltets største stjerner. Ariya Jutanugarn, Sung Hyun Park, Minjee Lee og Inbee Park var alle enige om 68'ere.

Nanna Koerstz Madsen er at finde i den anden ende af feltet. Sidste uge satte Smørum-spilleren sit tydeligt præg på turneringen, men i Carlsbad skal hun fredag stramme sig gevaldigt an, hvis der skal sikres adgang til weekenden.

Koerstz Madsen kom rundt fem over par og er delt nummer 128 ud af de 144 deltagere. Efter 18 huller ligger cuttet til at falde i par.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer