Lydia Ko fejrer fødselsdag med førsteplads | Golf.dk
Torsdag morgen var usædvanlig kold i San Francisco, men det påvirkede ikke kvaliteten af Lydia Kos spil.

Foto: Getty Images

Lydia Ko fejrer fødselsdag med førsteplads

27/04 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Torsdag gav Lydia Ko sig selv en forsinket fødselsdagsgave. To dage efter at være fyldt 21 år lagde den tidligere verdensetter fra New Zealand sig på en delt førsteplads for LPGA Mediheal Championship.

Turneringen spilles på Lake Merced Golf Club i Californien, og der har Ko vundet to af sine 14 sejre på LPGA. Ingen af de mange titler er dog hentet siden hun var teenager, og i de små to år siden den seneste triumf har hun både skiftet udstyr, træner og caddie samt tabt sig en masse – alt sammen i håbet om at finde tilbage til sit bedste.

I stedet er Ko dumpet ned til nummer 18 i verden, men de gode minder kan måske vende den bekymrende formkurve. Torsdag spillede hun banen fire under par og lagde sig på en delt førsteplads.

- Det er bare rart at komme tilbage til et sted, hvor man føler sig super velkommen. Det bringer en masse gode minder frem. Min familie og mine venner er her denne uge, så jeg håber på at fortsætte det solide spil, sagde Ko til LPGA.

Jessica Korda, Su Oh, I.K. Kim og Caroline Hedwall kom rundt i samme score som Ko.

Ligesom Ko har Emily Pedersen oplevet et formdyk, men torsdag kom hun fornuftigt fra start. Med en runde i par er den 22-årige bedste dansker på en delt 39. plads. Det er to slag inden for cutgrænsen og giver gode chancer for at tjene den første check siden sæsonens første turnering.

Nanna Koerstz Madsen har også chancer for at komme med til weekenden. Hun går ind til fredagens runde på 76. pladsen i +2. Chancerne ser noget mere spinkle ud for Nicole Broch Larsen. Efter 79 slag er kun tre deltagere dårligere placeret end spilleren fra Hillerød.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer