Lund-Hansen vinder første titel på college | Golf.dk
Holdkammeraterne Amy Chu og Marie Lund-Hansen (til højre) delte sejren i den individuelle konkurrence ved Juli Inkster Meadow Club Invitationl.

Foto: Washington State University

Lund-Hansen vinder første titel på college

11/03 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Tirsdag aften faldt afgørelsen i Juli Inkster Meadow Club Invitational lige norrd for San Francisco på den amerikanske vestkyst, og det blev en dansker, som kunne fejre sejr i den syvdobbelte majorvinders turnering.

Marie Lund-Hansen er i gang med sit ”senior year” på Washington State University, og gennem sin tid på college er det blevet til en lang række topplaceringer. Den 23-årige sønderjyde havde dog ikke prøvet at vinde, men på Meadow Club fandt den 23-årige sønderjyde endelig vej til førstepladsen.

Lund-Hansen indledte sit sidste semester i det nordvestlige hjørne af USA med en 21. plads. Et par uger senere strøg hun helt til tops. Mandag lagde den danske landsholdsspiller ud med en runde i 71 slag og fulgte senere på dagen op med samme score.

-2 rakte til en fjerdeplads efter 36 huller, og tirsdag var to birdies, to bogeys og en runde i par 72 nok til at klatre helt til tops i stillingen.

Lund-Hansen kom til at dele sejren med holdkammeraten Amy Chu, som ligeledes sluttede to slag under par samlet. 

Resultatet var Lund-Hansens syvende top-5 placering inden for de seneste 12 måneder. Blandt andet sluttede hun på andenpladsen i DILAC og vandt DGU Elite Tour II.

I holdkonkurrencen ved Juli Inkster Meadow Club Invitational sluttede Lund-Hansen og Washington State på andenpladsen.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer