Lucas Bjerregaard sætter farten i Skotland | Golf.dk
Lucas Bjerregaard sluttede sin runde på Kingsbarns med en hurtig løbetur, og nåede at slutte en fin runde til en førsteplads

Foto: Getty Images

Lucas Bjerregaard sætter farten i Skotland

05/10 - 2018 | Martin Rahbech

Der var rigtig fine vilkår i det skotske fredag morgen, og det blev udnyttet af Lucas Bjerregaard. Han spillede en super runde ved Alfred Dunhill Links Championship på Kingsbarns, og efter syv spillede huller indtog han førstepladsen. 

Han blev undervejs på dagen passeret, men status for spillet på alle tre baner endte med at holde ham på førstepladsen med sin total i -9. Italienske Andrea Pavan spillede også på Kingsbarns og sluttede med en birdie, der også bragte ham til -9.

- Jeg spillede solidt. Jeg skulle ikke kæmpe så meget for mine pars derude. Jeg fik birdie på mit første og tredje hul, så det var rigtig fint. Jeg havde en behagelig dag. Vi havde absolut ingen vind i morges, og det var ideelt. Det var rart at få en hurtig start, for når der ingen vind er, skal du lave nogle birdies, sagde Lucas Bjerregaard efter runden.

Søren Kjeldsen spillede St. Andrews i -4 og med den total er han på 18. pladsen.
Lasse Jensen åbnede ligesom Kjeldsen med en runde i par, og han fulgte op på Carnoustie med endnu en runde i par. 
Samlet rækker totalen i par til en 56. plads.

Engelske Tyrrel Hatton jagter tre sejre i træk ved Alfred Dunhill Links Championship, og han deler tredjepladsen ét slag efter Lucas Bjerregaard.
Med i feltet er endnu en englænder med stærk historik.

Den tidligere verdensetter Luke Donald, der toppede listen i 2011 efter at have vundet pengelisten både på PGA Tour og European Tour.
Men dette sæson har været ekstra udfordrende på grund af skader, og han spiller ved Alfred Dunhill Links Championship, og det er hans første turnering siden april, og han ligger nummer 419 på verdensranglisten

Han spiller i denne sæson på PGA Touren på en Major Medical Extension, men hans plads ved Alfred Dunhill Links Championship er kommet på grund af hans tidligere sejr på pengelisten.

Han er på 91. pladsen i år efter de første to runder. Men alle i feltet skal spille runder på alle tre baner, før finalefeltet på St. Andrews er fundet.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer