Lucas bedste dansker: Jeg skylder MiD en god uge | Golf.dk
Lucas Bjerregaard puttede godt i dag, og det sikrede ham den hidtil bedste danske runde ved Made in Denmark.

Foto: Getty Images

Lucas bedste dansker: Jeg skylder MiD en god uge

30/08 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Lucas Bjerregaard fik journalisterne i presseområdet til at spidse ører en ekstra gang, da han fik en mikrofon foran sig torsdag eftermiddag.

- Jeg havde det ikke specielt godt derude. Jeg kæmpede noget med min driver og min 3-kølle, sagde han.

Den 27-årige nordjyde havde ellers lige gået en pletfri og dejlig symmetrisk runde. Tre birdies på for-ni, tre birdies på bag-ni og ellers bare lutter pars. Hans runde i 66 slag placerer ham solidt som den bedste dansker i en turnering, hvor han i fire forsøg har præsteret langt under, hvad hans talent berettiger.

Putteren var hans ven i dag. Da han holede et halvlangt putt for en op-og-i fra greenbunkeren på hul 15 (hans sjette hul i dag) var det et godt tegn. Det holdt momentum i hans runde, og han gik prompte videre og lavede tre birdies på sine næste fem huller.

- Det er vist mig, der skylder turneringen en god uge. Det første par år skulle vi allesammen lige vænne os til det pres at skulle præstere i Danmark. Det har jeg lært meget af, sagde Lucas Bjerregaard.

Han missede cuttet i sine første to udgaver af Made in Denmark. Hans 28. plads i 2017 er han bedste resultat hidtil.

Hans runde i 66 slag i dag placerer ham solidt som bedste dansker på en dag, hvor Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen var blandt dem, der ikke kunne få tingene til at hænge sammen.

En række danskere er dog stadig på banen i skrivende stund.

Lucas Bjerregaard betegner da også Silkeborg som en af hans “yndlingsbaner i hele verden”. To gange har han vundet DIAC på banen i løbet af hans prangende amatørkarriere.

- Jeg har et særligt forhold til både Himmerland og Silkeborg. Resultatmæssigt har jeg det måske bedre her i Silkeborg, men det er i Himmerland, jeg hører til. Folk deroppe har hjulpet mig utrolig meget gennem årene, sagde han.

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer